TC Kimlik Numarasının Sonu 2,4,6,8,10 Olanlar Müjde! 1611 TL Verilecek

TC Kimlik Numarasının Sonu 2,4,6,8,10 Olanlar Müjde! 1611 TL Verilecek
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiren yardım başvuruları başladı. PTT üzerinden alınacak olan 1611 TL yardım için detaylar resmen açıklandı. Aile ve Sosyal Politikalar...

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiren yardım başvuruları başladı. PTT üzerinden alınacak olan 1611 TL yardım için detaylar resmen açıklandı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre öğrencilere PTT’den karşılıksız kredi ve burs verilmektedir.

Maliyetin giderek artmasıyla doğru orantılı şekilde ilerleyen yardımlarla ilgili Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı kesenin ağzını açtı. Bu kapsamda devlet ebeveynlerin yükünü hafifletmek adına aile destek programına katkı sağlamaktadır. Devlet tarafından eğitim masrafları karşılanması amacıyla PTT aracılığıyla 1611 TL yardım verilmektedir. Verilen karşılıksız ödeme ilkokul, ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerini kapsamaktadır.

PTT Üzerinden 1611 TL Veriliyor!

PTT üzerinden ihtiyaç sahibi aileler başvurduğu takdirde 1611 TL ödeme yapılıyor. Ailelerin başvuruları kabul edildiği takdirde ödemeler bakanlık tarafından yapılmaktadır. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Derya Yanık tarafından önemli açıklamalar yapıldı. Özellikle devlet tarafından verilen yardım parasından faydalanmak için e-devlet platformu üzerinden başvuru yapılması gerekir. E-devlet platformu üzerinden sosyal ve ekonomik destek hizmeti ön başvuru kısmına tıklayınız. Yeni başvuru kısmına tıklayarak açılan ekrandaki formu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurmanız gerekir.

Başvurunuz onaylandığı takdirde sizin de hesabınıza her ay 1611 TL yatırılacaktır. Siz de hesap kartınız varsa çekebilir ya da PTT üzerinden paranızı alabilirsiniz. Her ay para alarak hem çocuğunuzun ihtiyaçlarını karşılayabilir hem de ekonomik yönden bir nebze olsa rahatlayabilirsiniz.