THY İle Vietnam Hava Yolları Arasında Anlaşma İmzalandı

THY İle Vietnam Hava Yolları Arasında Anlaşma İmzalandı
THY ile Vietnam Hava Yolları arasında ortak uçuş anlaşması imzalandığı ifade edildi.

Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşavirliği tarafından yapılan açıklamada, anlaşmayla her iki taşıyıcının yolcularına Türkiye, Vietnam ve İstanbul bağlantılı diğer nokta uçuşlarında da alternatif sunulmasının sağlanacağı belirtildi.

Vietnam Hava Yollarının Hanoi-Da Nang-Hanoi ile Ho Chi Minh-Da Nang-Ho Chi Minh seferleri "TK" kodu ile gerçekleştirebilecek.

THY'nin İstanbul-Hanoi-İstanbul ile İstanbul-Ho Chi Minh-İstanbul seferleri de "VN" koduyla icra edilebilecek.

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, her iki bayrak taşıyıcı hava yolunun kod paylaşımı anlaşmasını imzalayıp sağlam işbirliklerini daha da pekiştirdiğini ifade etti.

Daha Fazla Misafir Ziyaret Edebilecek

Böylece daha fazla misafirin bu iki eşsiz ve güzel ülkeyi ziyaret edebileceğini belirten Ekşi, "Ayrıca gelecek dönemde artan kapasite ve ürün çeşitliliğiyle bu anlaşma, iki hava yoluna da katkı sağlayacaktır." şeklinde konuştu.

Vietnam Hava Yolları Üst Yöneticisi (CEO) Le Hong Ha da "Anlaşma, Vietnam Havayolları ve THY'nin uçuş ağı genişlemesine ve hizmet çeşitlendirmesine büyük katkı sağlayacaktır. Bu işbirliği, daha fazla yolcunun Vietnam ve Türkiye'yi ziyaret etmesini elverişli kılarak iki ülke arasındaki ekonomik, kültür ve turizm faaliyetlerini destekleyecektir." dedi.