Tiryakileri Üzecek Haber! 1,25 TL Zam Geldi

Tiryakileri Üzecek Haber! 1,25 TL Zam Geldi
Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar tarafından resmi twitter hesabı üzerinden açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada kolaya zam yapıldığı duyuruldu. Vatandaşın bu durumdan şikayetçi olması gündeme bomba...

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar tarafından resmi twitter hesabı üzerinden açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada kolaya zam yapıldığı duyuruldu. Vatandaşın bu durumdan şikayetçi olması gündeme bomba gibi düştü. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde 2,5 litre kola fiyatlarına zam gelmişti. Kolaya yeniden zam geldiği duyuruldu. Her geçen gün yeni yeni zamlar gelmeye devam ediyor. Gelen bu zamlardan dolayı vatandaşların maaşı ceplere girmeden eridi bile.

Geçtiğimiz aylarda kola fiyatlarına gelen zamlardan sonra 2,5 litre kola fiyatı 23,75 TL olmuştu. Gelen zamdan sonra 2,5 litre kola fiyatı 25 TL olarak açıklandı. Vatandaşlar bu duruma isyan etse de yapacak herhangi bir şeyin olmadığı görülüyor. Resmen akaryakıt fiyatlarıyla yarışan kola fiyatlarının 2023 yılında 30 TL’den satılması bekleniyor. Erol Dündar tarafından twitter hesabı üzerinden kolaya gelen zamlar duyuruldu. Yapılan açıklamada 2,5 litre kolanın 25 TL olduğu belirlendi.

Soğuk Çay Fiyatlarına da Zam Geldi

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar tarafından resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda Fuse Tea çeşitlerine de zam geleceği duyuruldu. 8 Kasım tarihinden itibaren  330 ml ve 200 ml çeşitlerine, 15 Kasım itibariyle de Fuse Tea 1 litre ve 1.5 litre çeşitlerine zam geleceği duyuruldu.