TOGG'un Satış Yöntemi ve Fiyatı Belli Oldu

TOGG'un Satış Yöntemi ve Fiyatı Belli Oldu
Yakın zamanda seri üretime geçilecek olan TOGG'un fiyatı ve nasıl satılacağı vatandaşlar tarafından merak ediliyordu. Satışına Mart 2023'te başlanacak olan satış yöntemi ve otomobilin fiyatı netleşmeye başladı.TOGG, bayilik...

Yakın zamanda seri üretime geçilecek olan TOGG'un fiyatı ve nasıl satılacağı vatandaşlar tarafından merak ediliyordu. Satışına Mart 2023'te başlanacak olan satış yöntemi ve otomobilin fiyatı netleşmeye başladı.

TOGG, bayilik sistemi ile satışa sunulmayacak. TOGG, sadece online olarak satılacak. TOGG'un Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde tanıtım ve deneyim mağazaları olması bekleniyor. Ayrıntılar 29 Ekim'deki lansmanda duyurulacak.

TOGG'un Yüzde 10 ÖTV Dilimine Gireceği Bekleniyor

Ulaşılabilir bir fiyat olacağına dair açıklamalar yapılan TOGG'un yüzde 10 ÖTV dilimine gireceği bekleniyor. Bir otomobilin bu dilime girmesi için motor gücünün 160 kW olması gerekiyor. Bu durumda otomobilin giriş fiyatının 900 bin TL olması gerekiyor.

Otomobilde 900 TL'nin altında olması beklenirken kulislerde ödeme yöntemine yönelik yeni bir finansman modeli üretilebileceğinin konuşulduğu belirtildi.