TOKİ Yarısı Bizden Kampanyası Son Günler! TOKİ Yarısı Bizden Kampanyası Başvuruları Devam Ediyor

TOKİ Yarısı Bizden Kampanyası Son Günler! TOKİ Yarısı Bizden Kampanyası Başvuruları Devam Ediyor
İstanbul'da yaklaşık 1,5 milyon adet riskli bağımsız bölüm stoğu için dönüşüm imkanı sağlayan Yarısı Bizden Kampanyası kampanyası için önceki haftalarda başvurular alınmaya başlandı. Mayıs sonuna kadar başvurular...

İstanbul'da yaklaşık 1,5 milyon adet riskli bağımsız bölüm stoğu için dönüşüm imkanı sağlayan Yarısı Bizden Kampanyası kampanyası için önceki haftalarda başvurular alınmaya başlandı. Mayıs sonuna kadar başvurular sürerken, projeden kimlerin faydalanabileceği, kampanyanın detayları ve nasıl başvuru yapılacağı ile ilgili araştırmalar hız kazandı.

TOKİ Yarısı Bizden Kampanyası

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Yarısı Bizden Kampanyası çerçevesinde yaklaşık 1,5 milyon adet riskli bağımsız bölüm stoğunu barındıran İstanbul'da dönüşüm sağlayacak. En geç 2 yılda teslim, 0,79 vade farkı, kredili ödeme ve 120 ay vade seçeneklerinin sunulduğu proje için 31 Mayıs tarihine kadar başvuru yapılabilecek.

TOKİ Yarısı Bizden Başvurusu

TOKİ Yarısı Bizden Kampanyası için 26 Nisan'da başlayan başvurular 31 Mayıs tarihine kadar devam edecek. Kampanyaya katılım sağlayabilmek için başvuruda bulunacak kişiler, e-Devlet'e TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaptıktan sonra ''Yarısı Bizden Kentsel Dönüşüm Kampanya Başvurusu'' hizmetinden başvurularını iletebilirler.

Yarısı Bizden Hangi İllerde Yapılacak?

TOKİ Yarısı Bizden Kampanyası öncelikli olarak İstanbul'da başlayacak ancak ilerleyen süreçte yedi bölgeye kampanya yayılacak.