Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı! Maaşlara Yüzde 100 Zam Müjdesi Açıklandı

Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı! Maaşlara Yüzde 100 Zam Müjdesi Açıklandı
Asgari ücret, emekli ve memur maaşları geçtiğimiz aylarda netlik kazandı. Milyonlarca emeklinin ve memurun maaş zammının belli olmasının ardından, belediye personelleri de maaş zammı ile ilgili araştırma yapmaya başladılar....

Asgari ücret, emekli ve memur maaşları geçtiğimiz aylarda netlik kazandı. Milyonlarca emeklinin ve memurun maaş zammının belli olmasının ardından, belediye personelleri de maaş zammı ile ilgili araştırma yapmaya başladılar. Bu kapsamda, belediye personellerinin maaş zammı ile ilgili sendikalar ile görüşmeler sürüyor. Söz konusu görğşmeler sonucunda mutabakata varıldıkça, maaş zammına dair kamuoyuna bilgi veriliyor.

Yüzde 100 Zam Kararı

Osman Belediye Başkanı Kadir Kara, belediye personellerinin maaş zammına ilişkin açıklamada bulundu. Toplu iş sözleşmesi ile maaşlara yüzde 100 zam yapıldığını açıklayan Başka Kara ''Belediyemizde işçi kadrosunda şehrimize hizmet veren 80 personelimizi kapsayan toplu iş sözleşmesi kapsamında maaşlarına yüzde 100 oranında zam yaptık. Mesai arkadaşlarımıza ve Osmaniye’mize hayırlı olsun.'' dedi.

Maaş Zammı Duyuruları Geliyor

Belediye personellerinin maaş zammının belirlenebilmesi için sendikalar ile belediyeler arasında görüşmeler devam ediyor. Önümüzdeki süreçte, maaş zammına ilişkin yeni duyurular yayınlanabilir.