Trendyolmilla X Zeynep Tosun Ss24 Koleksiyonunu Tanıttı

Trendyolmilla X Zeynep Tosun Ss24 Koleksiyonunu Tanıttı
Trendyolmilla, Moda Tasarımcısı Zeynep Tosun işbirliğiyle 2024 İlkbahar-Yaz sezonu için yeni bir kadın giyim koleksiyonu hazırlayıp satışa çıkardı.

Trendyolmilla'dan yapılan açıklamada, "Trendyolmilla x Zeynep Tosun SS24" ismini taşıyan koleksiyon, 70'lerin sonlarının etkileyici ve elegan parti ve plaj görünümlerinden esinlenerek oluşturuldu.

Koleksiyonun öne çıkan renkleri arasında kobalt mavi, yağ yeşilleri ve kahveler yer alıyor. Gece kıyafetlerinin tercih edilen renklerinden siyah da 70'lerin karakteristik atmosferiyle koleksiyonda önemli bir yer tutuyor.

Tasarımın zarafeti ve göz alıcı etkisi, kumaş seçiminde de kendini gösteriyor. Sakin ama iddialı bir tercihi ortaya koyan simli örme krepler ve tüller koleksiyonunu tamamlıyor.

Koleksiyon, drapelere sarılmış yılan motifleri ve altın amorf aksesuarlarla göze çarpıyor. 57 farklı seçenekle yaz geceleri için tüm okazyonlara uygun parçalar sunan koleksiyon, bu yaz kadın giyimde özel etkinlikler için kıyafet ve aksesuar arayışına online alışveriş rahatlığı ile tek tıkla çözüm getirmeyi hedefliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Tosun, şirketle 4. sezonu olduğu için heyecanlı olduğunu belirterek, "Rengarenk harika bir yaz bizi bekliyor." açıklamasını yaptı.

Kaynak:Haber Kaynağı