Türk Telekom'dan İnternete Tarihi Zam! Tarih Verildi

Türk Telekom'dan İnternete Tarihi Zam! Tarih Verildi
Yükselen enflasyon ve artan döviz kuru, internet ve telefon abonelik ücretlerini de etkiliyor. Türk Telekom konuya ilişkin bir açıklamada bulundu ve ücretlere zam yapılacağını duyurdu.Türk Telekom, müşterileri için zamlı tarifelerini...

Yükselen enflasyon ve artan döviz kuru, internet ve telefon abonelik ücretlerini de etkiliyor. Türk Telekom konuya ilişkin bir açıklamada bulundu ve ücretlere zam yapılacağını duyurdu.

Türk Telekom, müşterileri için zamlı tarifelerini açıkladı. 1 Aralık 2022 tarihinden itibaren geçerli olacak olan zamla Türk Telekom internet tarife ücretleri 75 TL zamlanacak. Bireysel ve kurumsal kullanım için tariflerini paylaşan Türk Telekom, Statik IP ücretlerine de büyük zam yaptı.

Türk Telekom'un Zam Açıklaması Şu Şekilde:

1 Aralık'tan itibaren ile geçerli olacak internet paket ücretleri, tek seferlik tarife ücretleri ve Statik IP paket ücretlerinde fiyat düzenlemesine gidilecektir.

Kampanyalara katılım sağlamış, taahhütleri süren müşterilerimiz ve 1 Aralık 2022 tarihine kadar kampanyalara katılım yoluyla Türk Telekom abonesi olacak müşterilerimiz taahhütleri süresi boyunca internet paket ve Statik Ip paket fiyat değişikliğinden etkilenmeyecektir. Taahhüt süresi bitiminin ardından müşterilerimizin mevcut paketleri güncel tarife ücreti üzerinden ücretlendirilecektir.