Vakıfbank 200 TL Worldpuan Veriyor! Market Alışverişi Yapacak Kişilere Müjde

Vakıfbank 200 TL Worldpuan Veriyor! Market Alışverişi Yapacak Kişilere Müjde
Vakıfbank, 200 TL Worldpuna verilen kampanyanın detayları ile ilgili resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirmede bulundu.

6-30 Haziran tarihleri arasında geçerli olan ve gıda marketi alışverişlerinde 200 TL Worldpuan verilen kampanya sürerken, Vakıfbank müşterileri de kampanyanın detaylarına dair araştırma yapıyorlar. Bu çerçevede, Worldpuan’ın nasıl alınacağının yanı sıra, kampanyaya ne şekilde katılım sağlanacağı merak ediliyor. Vakıfbank da resmi internet sitesinde üzerinden yayınladığı bilgilendirme metni ile birlikte detaylı açıklama yaptı.

Vakıfbank Worldpuan Kampanyası

Vakıfbank’ın açıklamasına göre, 6 Haziran tarihinde başlayan ve 30 Haziran’a kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde, gıda marketi, kasap, manav ve şarküteri sektörlerinde farklı günlerde ve tek seferde yapılacak ilk 500 TL ve üzeri alışverişten sonra, her 500 TL ve üzeri alışverişe 20 TL, toplam 200 TL Worldpuan hediye edilecek. BusinessCard’lar, Bankomat Kart’lar, Sanal kartlar, taksitli işlemler, e-ticaret, mail order ve yurt dışı işlemleri, iptal, iade ve puan kullanımı işlemleri kampanyaya dahil edilmezken, VakıfBank Mobil’de yer alan “Cepte Kazan” üzerinden ''Hemen Katıl'' tuşunu tıklayarak kampanyaya katılım sağlanabilir.

2023/06/06/hesap-makinesi-gorseli.jpg

Haziran 2023 Vakıfbank Kampanyaları

Market alışverişi sonrası toplamda 200 TL Worldpuan verilen kampanyaya ve haziran ayındaki güncel fırsatlara ilişkin detaylı bilgilere, Vakıfbank’ın internet sitesinden erişilebilir.