VGM Burs Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? VGM Yükseköğrenim Bursu Detayları

VGM Burs Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? VGM Yükseköğrenim Bursu Detayları
Vakıflar Genel Müdürlüğü, üniversite öğrencilerine burs desteği sağlamaya devam ediyor. Söz konusu burstan faydalanmak için pek çok üniversite öğrencisi başvuruda bulunurken, başvuru işlemlerinin tamamlanmasının ardından...

Vakıflar Genel Müdürlüğü, üniversite öğrencilerine burs desteği sağlamaya devam ediyor. Söz konusu burstan faydalanmak için pek çok üniversite öğrencisi başvuruda bulunurken, başvuru işlemlerinin tamamlanmasının ardından sonuçlar için heyecanlı bekleyiş başladı. Bu kapsamda, VGM burs sonuçlarının ne zaman açıklanacağı araştırılıyor.

VGM Burs Sonuçları

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından yükseköğrenim burs başvuru sonuçlarının hangi tarihte açıklanacağına ilişkin bilgi verilmedi ancak geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamada, KYK burs ve kredi başvuru sonuçlarının açıklanmasının ardından değerlendirmenin başlayacağı belirtildi. Söz konusu açıklamada "01 Aralık 2022 tarihi itibariyle sona eren yükseköğrenim burs başvurularının değerlendirme işlemlerine Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü’nün burs başvuru sonuçlarını açıklamasının ardından başlanacaktır. Yapılacak değerlendirme sonrasında başvuru sonuçları internet sitemiz üzerinden açıklanacak olup konu ile ilgili tüm duyular yine www.vgm.gov.tr üzerinden yapılacaktır.'' ifadelerine yer verildi.

VGM Burs Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün, KYK burs başvuru sonuçlarının açıklanmasının ardından değerlendirme işleminin başlayacağını duyurması ve KYK burs başvuru sonuçlarının ilan edilmesi ile birlikte, sonuçların ne zaman açıklanacağı merak konusu oldu. VGM'den konuya ilişkin bilgi verilmese de ocak ayı içerisinde sonuçların açıklanması bekleniyor.