Yakınını Davet Edenler 1000 TL Bonus Kazanıyorlar! Garanti Bankası Şubesine Bile Gitmeye Gerek Yok

Yakınını Davet Edenler 1000 TL Bonus Kazanıyorlar! Garanti Bankası Şubesine Bile Gitmeye Gerek Yok
Mevcut ve yeni müşterilerine yönelik çeşitli kampanyalar duyuran Garanti Bankası, nisan ayında da farklı fırsatları müşterilerine sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda, 1 Mart'ta başlayan ve 30 Nisan'a kadar devam edecek olan Yakınını...

Mevcut ve yeni müşterilerine yönelik çeşitli kampanyalar duyuran Garanti Bankası, nisan ayında da farklı fırsatları müşterilerine sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda, 1 Mart'ta başlayan ve 30 Nisan'a kadar devam edecek olan Yakınını Davet Et Kampanyası sürerken, söz konusu kampanyadan kimlerin faydalanabileceği merak ediliyor.

Garanti Bankası Yakınının Davet Et Kampanyası

Garanti Bankası'nın açıklamasına göre, 1 Mart - 30 Nisan tarihleri arasında yakınlarını Mobil'den Garanti Bankası müşterisi olması için davet eden kişiler, 1.000 TL'ye varan bonus fırsatından yaralanabilecekler. Garanti BBVA Mobil > Profil ve Ayarlar > Arkadaşını Davet Et adımından ilerleyerek promosyon kodu elde edilip, kampanya için Garanti Bankası müşterisi olmayan kişiler davet edilebilir.

Garanti Bankası 1000 TL Bonus Fırsatı

Bonus kredi kartı veya Paracard sahibi bireysel müşteriler için geçerli olan kampanya nisan ayı sonuna kadar devam edecek. Kampanya çerçevesinde, mobilden müşteri olan her kişi için 250 TL, toplamda 1.000 TL’ye varan bonus ödülü kazanılabilir. Yakınını Davet Kampanyası ve diğer kampanyalar ile ilgili ayrıntılı bilgilere erilmek isteyen kişiler, Garanti Bankası'nın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.