Yeni Promosyon Açıklandı! 20.000 TL Hesaplara Yatacak

Yeni Promosyon Açıklandı! 20.000 TL Hesaplara Yatacak
Kurumlar ile bankalar arasında çalışanlara verilecek promosyonların belirlenebilmesi için çeşitli görüşmeler gerçekleştiriliyor. En yüksek teklifi veren bankalar ile promosyon anlaşmasına imzalar atılırken, çalışanlar da...

Kurumlar ile bankalar arasında çalışanlara verilecek promosyonların belirlenebilmesi için çeşitli görüşmeler gerçekleştiriliyor. En yüksek teklifi veren bankalar ile promosyon anlaşmasına imzalar atılırken, çalışanlar da güncel gelişmeleri yakından takip ediyorlar. Mayıs ayı itibariyle, ülke genelindeki kurumlardan promosyon duyuruları yayınlanıyor.

20 Bin TL Promosyon Müjdesi

Maaş Promosyon ödemesi kapsamında 3 yıl için kişi başı 20.000,00 TL ödenmesi için Çankırı Defterdarlığı ile Vakıfbank arasında imzalar atıldı. 20 bin TL'lik promosyon ödemesine dair yapılan açıklamada ”Defterdarlığımız Merkez Birimleri ile tüm ilçe Malmüdürlüklerimizi kapsayan Banka Maaş Promosyon ödemesi kapsamında 3 yıl için kişi başı 20.000,00 TL ödenmek üzere Vakıfbank Çankırı Şubesi ile promosyon anlaşması imzalanmıştır.” denildi.

Mayıs Ayı Güncel Promosyonları

Vakıfbank ile Çankırı Defterdarlığı arasında üç yıllık promosyon anlaşması imzalanması ve 20 bin TL için mutabakata varılmasının yanı sıra, farklı kurumlar da promosyon görüşmelerini sürdürüyorlar. Maaş promosyonlarına dair bankalar ile anlaşma sağlandıkça, ilerleyen süreçte yeni duyurular yayınlanabilir. Söz konusu açıklamalara da kurumların resmi internet sitelerinden ya da sosyal medya adreslerinden erişilebilir.