Yeni Yıla Borçsuz Girmek İster Misiniz? İş Bankası Borç Kapatma Kredisi Veriyor

Yeni Yıla Borçsuz Girmek İster Misiniz? İş Bankası Borç Kapatma Kredisi Veriyor
Yeni yıla borçsuz girmek isteyen kişileri sevindirecek haber İş Bankası tarafından geldi. İş Bankası borç kapatma kredisi ile borçlarınızı tek bir bankada toplamanıza imkan sağlıyor. İş Bankası tarafından verilen kredi...

Yeni yıla borçsuz girmek isteyen kişileri sevindirecek haber İş Bankası tarafından geldi. İş Bankası borç kapatma kredisi ile borçlarınızı tek bir bankada toplamanıza imkan sağlıyor. İş Bankası tarafından verilen kredi kapsamında siz de borçlarınızı tek bir bankada toplama imkanına sahip olacaksınız.

Özel bankalar arasında müşteri portföyü fazla olan bankalardan biri olarak karşımıza çıkan İş Bankası borç kapatma kredisi ile karşımıza çıkıyor. Bildiğiniz gibi 2022 yılında tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de ekonomide bazı dalgalanmalar yaşandığından ötürü enflasyon rakamları giderek arttı. Hal böyle olunca vatandaşlar ay sonunu getirmekte zorlandılar. Yaşanan tüm bu dalgalanmalar pek çok kişinin borçlarını ödemesinde zorlanmasına sebep olmuştur. Hal böyle olunca vatandaşın hem kredi borcu hem de kredi kartı borcu giderek artış gösterdi. İş Bankası tarafından borcu olan vatandaşlara borç kapatma kredisi verileceği duyuruldu.

İş Bankası Borç Kapatma Kredisi Veriyor!

İş Bankası borç kapatma kredisi ile kredi ve kredi kartı borcu olan kişilere imkan tanımaktadır. İş Bankası tarafından yapılan açıklamada:

"Farklı bankalardaki mevcut kredilerinizi Borç Kapatma Kredisi ile İş Bankası’nda birleştirerek size uygun taksit tutarına göre 36 aya kadar bölebilir ve ödemelerinizi tek bir yere kolayca yaparak, rahatça kontrol altına alabilirsiniz" denildi.

İş Bankası Borç Kapatma Kredisi Başvuru Şartları

İş Bankası tarafından verilen borç kapatma kredisi başka bankaya borcu olan vatandaşların borçlarını İş Bankasına taşıyarak kapatma ve 36 ay taksitle kolay bir şekilde ödeme imkanına kavuşturacaktır. İş Bankası borç kapatma kredisine başvuru yapmak için öncelikle İşCep uygulamasına girip ardından Krediler kısmından anında kredi adımını takip ederek başvuru yapabilirsiniz.

Eğer SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapacaksanız bankaya kayıtlı cep telefonunuz üzerinden mesaj kısmına girerek NAKİT, TC Kimlik No, Kredi Tutarı, Doğum Tarihi gibi bilgileri aralarında birer boşluk bırakarak yazıp 4402’ye mesaj atmanız yeterli olacaktır. Şayet tüm bunlar harici başvuru yapmak istiyorsanız size en yakın iş bankası şubesine giderek veya bankamatik üzerinden anında kredi ve ek hesap kısmına giriş yaparak kredi başvurusu yapabilirsiniz.