Yeni Zam! Aylık Ücreti 11 Dolar Olacak

Yeni Zam! Aylık Ücreti 11 Dolar Olacak
Online dizi ve film izleme platformu olan Disney Plus tarafından abonelik ücretlerine zam geldiği duyuruldu. 8 Aralık tarihinden itibaren geçerli olacak zam aslında bir nevi reklamsız üyelik gibi bir şey olacak. Aboneliğine eski fiyattan...

Online dizi ve film izleme platformu olan Disney Plus tarafından abonelik ücretlerine zam geldiği duyuruldu. 8 Aralık tarihinden itibaren geçerli olacak zam aslında bir nevi reklamsız üyelik gibi bir şey olacak. Aboneliğine eski fiyattan devam etmek isteyen kişiler ise seyredeceği dizileri ve filmleri reklamlı olarak izleyecek olup fiyatlar değişiklik gösterecek.

Aylık Fiyatı 11 Dolar Olacak!

Hem dünya genelinde hem de Türkiye genelinde giderek artan enflasyon sebebiyle fiyatlara her geçen gün zam gelmektedir. Gelen zamlardan biri de Disney Plus’a geldi. 8 Aralık tarihinden itibaren geçerli olacak olan zamlı abonelik fiyatı ile reklamda ortadan kaldırılacak. Disney Plus’ın aylık abonelik ücreti 8 dolar iken 11 dolara yükselecek. Eğer bir yıllık abonelik almak isterseniz bu size 110 dolara mal olacak. Yıllık abonelik almak istediğinizde eğer reklamlı alırsanız aylık 8 dolara denk gelmektedir.

Küresel çapta duyurulan Disney Plus zamlı fiyatına şuanda Türkiye genelinde bir fiyat artışı olup olmayacağı belli olmamakla beraber reklamlı abonelik ücreti Türkiye genelinde hizmete sunulursa mevcut reklamsız abonelik fiyatı daha farklı olacaktır. Küresel çaptaki yeni Disney Plus Fiyatları:

  • Reklamlı Disney Plus aboneliği yeni fiyatı aylık 8 dolar, yıllık 80 dolar,
  • Reklamsız Disney Plus aboneliği eski fiyatı aylık 8 dolar yıllık 80 dolar iken gelen zamla beraber aylık 11 dolar yıllık 110 dolar,
  • Disney Bundle Duo Basic aylık 10 dolar,
  • Disney Bundle Trio Basic aylık 13 dolar oldu.

Disney Plus Türkiye fiyatı ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Türkiye’de de yıl sonunda fiyat değişimi yapılacağı düşünülen Disney Plus’un Türkiye için fiyatı aylık 34,99 TL olurken yıllık 349,90 TL olarak abonelik verilmektedir. Eğer zam gelirse de Türkiye için aylık abonelik ücretinin 50 TL’ye çıkması bekleniyor.