Yıl sonunu işaret edilerek gümüş fiyatları için bıçak sırtı uyarı geldi 

Yıl sonunu işaret edilerek gümüş fiyatları için bıçak sırtı uyarı geldi 
Gümüş yatırımı olanlar ise uzman isimlerin yorumlarına kilitlendi. Bu konuda en uzman isimler arasında yer alan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş gümüş fiyatlarındaki son seyirle ilgili izlenimlerini aktardı.Gümüş...

Gümüş yatırımı olanlar ise uzman isimlerin yorumlarına kilitlendi. Bu konuda en uzman isimler arasında yer alan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş gümüş fiyatlarındaki son seyirle ilgili izlenimlerini aktardı.

Gümüş fiyatları için bıçak sırtı uyarı! Yıl sonunu işaret etti. Asla kalıcı olmayabilir. Altın fiyatlarıyla birlikte merakla takip edilen gümüş fiyatları vatandaşların sıklıkla ziyaret ettiği sayfalar arasında bulunuyor. Özellikle yatırımı olan kişiler yorumları okuyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş gümüş fiyatlarının seyri hakkında fikirlerini takipçileriyle sosyal medya hesabından paylaştı.

"YUKARI YÖNLÜ HAREKET SÜRECEK"

İslam Memiş son değerlendirmesinde, "Gümüş resesyondan kaynaklı altına göre pozitif ayrıştı. Pozitif hareketlerine devam etti. Yukarı yönlü hareketlerini devam ettirecek." ifadelerine yer verdi.

"KALICI OLMAYABİLİR" UYARISI...

Yıl sonunun kritik olduğunu aktaran uzman isim, "Dolar endeksi, tekrar 112 veya 112,50 yapabilir ama tekrar satış yer. Altın ve gümüşün ons fiyatındaki kısa vadeli geri çekilmeler de kalıcı olmayabilir." uyarısında da bulundu.

"SON 6 AYDA..."

Öte yandan Memiş, "Altın ve gümüş fiyatlarında zaten son 6 ayda ciddi bir baskılanma vardı." sözlerine ekledi.