Yüzde 66 Zam Açıklandı! Maaş Zammı Resmen Duyuruldu

Yüzde 66 Zam Açıklandı! Maaş Zammı Resmen Duyuruldu
Milyonlarca çalışanın ve emeklinin maaş zammının netlik kazanmasının ardından, belediye personelleri de maaş zammı ile ilgili açıklamaları yakından takip etmeye başladılar. Bu kapsamda, belediye personellerinin maaşlarının...

Milyonlarca çalışanın ve emeklinin maaş zammının netlik kazanmasının ardından, belediye personelleri de maaş zammı ile ilgili açıklamaları yakından takip etmeye başladılar. Bu kapsamda, belediye personellerinin maaşlarının belirlenebilmesi için sendikalar ile toplu iş sözleşmeleri sürüyor. Söz konusu görüşmeler sonucunda maaş zammına dair anlaşama sağlanırsa kamuoyuna bilgi veriliyor.

Maaşlara Yüzde 66 Zam

Aydın Belediye İş Sendikası ile Kuşadası Belediyesi arasında toplu iş sözleşmesi görüşmeleri neticelendi. Belediye personeline yüzde 66,27 zam yapılırken, 2. yıl ise ücret zammı TÜFE refah payı ödemesi yapılacak.

Maaş Zammı Açıklamaları Geliyor

Belediye personellerinin maaş zammının belirlenebilmesi için belediyeler ile sendikalar arasında görüşmeler sürüyor. Bu kapsamda, gerçekleşen görüşmeler sonrası varılacak anlaşmalar ve imzalanacak toplu iş sözleşmeleri pek çok işçi tarafından yakından takip ediliyor. Toplu iş sözleşmeleri ve maaş zammına ilişkin güncel gelişmelere, açıklamalara ve duyurulara ulaşmak isteyen kişiler, belediyelerin resmi internet sitelerini ve sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirler.