Yüzde 75 Maaş Zammı Açıklandı! Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Yüzde 75 Maaş Zammı Açıklandı! Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı
Milyonlarca çalışanın ve emeklinin maaş zammı geçtiğimiz haftalarda belli oldu. Asgari ücret, memur ve emekli maaşlarının açıklanmasının ardından, belediye personellerinin maaş zammı da merak konusu oldu. Bu çerçevede, belediye...

Milyonlarca çalışanın ve emeklinin maaş zammı geçtiğimiz haftalarda belli oldu. Asgari ücret, memur ve emekli maaşlarının açıklanmasının ardından, belediye personellerinin maaş zammı da merak konusu oldu. Bu çerçevede, belediye personelinin maaş zammı için sendikalar ile belediyeler arasında görüşmeler devam ediyor. Söz konusu görüşmeler neticesinde mutabakata varılması halinde, maaş zammına dair kamuoyuna bilgi veriliyor.

Maaşlara yüzde 75 Zam

Çaybaşı Belediyesi ve Belediye İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. Maaşlara yüzde 75 oranında zam yapılırken, konuya ilişkin belediyenin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ''Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin Semiz, Belediye- İş Sendikası Genel Merkez Başkan Yardımcısı Sn. İsmail Duman, Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanı Mehmet Altun ve Belediye-İş Ordu Şube Başkanı Kadir Altun’un katılımlarıyla, Belediyemiz ile Belediye-İş Sendikası arasında Toplu İş Sözleşmesi imzalanmıştır.'' ifadelerine yer verildi.

Maaş Zammı Nisan 2023

Belediye personellerinin maaş zammı için sendikalar ile belediye yönetimleri arasında görüşmeler devam ediyor. Önümüzdeki süreçte, maaş zammı ile ilgili yeni duyurular yayınlanabilir.