Yüzde 75 Zam Müjdesi Açıklandı! Toplu İş Sözleşmesi İle Maaş Zammı Belli Oldu

Yüzde 75 Zam Müjdesi Açıklandı! Toplu İş Sözleşmesi İle Maaş Zammı Belli Oldu
Asgari ücret, emekli ve memur maaşları geçtiğimiz aylarda belli oldu. Milyonlarca çalışanın ve emeklinin maaş zammının netlik kazanması ile birlikte, belediye personelleri de maaş zammı ile ilgili duyurular yakından takip etmeye...

Asgari ücret, emekli ve memur maaşları geçtiğimiz aylarda belli oldu. Milyonlarca çalışanın ve emeklinin maaş zammının netlik kazanması ile birlikte, belediye personelleri de maaş zammı ile ilgili duyurular yakından takip etmeye başladılar. Bu kapsamda, belediyeler ve sendikalar arasında toplu iş sözleşmesi görüşmeleri sürüyor. Söz konusu görüşmeler sonucunda mutabakat sağlandıkça kamuoyuna bilgi veriliyor.

Yüzde 75 Zam Müjdesi

Belediye İş Sendikası ile Ordu Çaybaşı Belediyesi arasında ÇAYBEL A.Ş. işçileri için toplu iş sözleşmesi imzalandı. Yüzde 75 maaş zammına dair belediyenin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ''Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin Semiz, Belediye- İş Sendikası Genel Merkez Başkan Yardımcısı Sn. İsmail Duman, Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanı Mehmet Altun ve Belediye-İş Ordu Şube Başkanı Kadir Altun’un katılımlarıyla, Belediyemiz ile Belediye-İş Sendikası arasında Toplu İş Sözleşmesi imzalanmıştır.'' ifadelerine yer verildi.

Maaş Zammı Nisan 2023

Belediyeler ve sendikalar, personellerinin maaş zammının belirlenebilmesi için toplu iş sözleşmesi görüşmeleri gerçekleştiriyorlar. Bu görüşmeler neticesinde anlaşma sağlanırsa, maaş zammına dair yeni duyurular yayınlanabilir.