Zama Darbe Vuruldu! Aynı Soyadı Taşıyanlara Yüzde 30 İndirim Yapılacak

Zama Darbe Vuruldu!  Aynı Soyadı Taşıyanlara Yüzde 30 İndirim Yapılacak
Son zamanlarda özellikle uçak bileti fiyatlarının yüksek olması yolculuk yapacak kişilerin iki defa düşünmesine neden olmaktadır. Bazı kurumlar tarafından yapılan indirimler araştırılmaktadır. Bir indirim kampanyası da Anadolujetten...

Son zamanlarda özellikle uçak bileti fiyatlarının yüksek olması yolculuk yapacak kişilerin iki defa düşünmesine neden olmaktadır. Bazı kurumlar tarafından yapılan indirimler araştırılmaktadır. Bir indirim kampanyası da Anadolujetten geldi. Anadolujet indirimli bilet ile ilgili açıklama yaptı. Anadolujet tarafından yapılan açıklamada Türkiye’ye yapılacak olan gidiş dönüş seferlerinde yüzde 30 indirim uygulanacağının kararı alınırken alınan kararla kampanyada aynı soyada sahip en az 3 yolcu en fazla 9 yolcu faydalanabilecek.

Yüzde 30 İndirimden Faydalanabilirsiniz!

Her geçen gün gelen zam haberlerinin ardı arkası kesilmezken bu indirim haberi resmen zam haberini bastırdı. AnadoluJet tarafından hazırlanan kampanya kapsamında Türkiye’ye yapılacak olan gidiş dönüş seferlerinde yüzde 30 indirimli aile bileti satışa sunuluyor.

Anadolujet tarafından hazırlanan kampanya kapsamında yapılan açıklamada yurt dışı çıkışlı olan Türkiye’ye dönüş, direkt ve aktarmalı uçuşlarda aynı soyada sahip en az 3 en fazla 9 yolcu için geçerli olmaktadır. İndirimden faydalanmak isteyen kişiler 19 ile 21 Aralık tarihinde alınacak biletler, 16 Ocak ile 31 Mayıs 2023 tarihleri arası için bilet alırsa yüzde 30 indirimli uçuş olanağı elde edecek.

Anadolujet resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada:

Yurt dışından Türkiye’ye AnadoluJet’in %30 aile indirimiyle uçma fırsatını kaçırmayın!

AnadoluJet’in %30 aile indirimi kampanyası ile tatilinizi avantajlı fiyatlarla hemen planlayın, Türkiye’nin farklı kültür ve coğrafyalarını sevdiklerinizle birlikte keşfedin.

Biletleme Tarihleri: 19-21 Aralık 2022

Uçuş Tarihleri: 16 Ocak - 31 Mayıs 2023

Kural & Koşullar:

19-21 Aralık 2022 tarihleri arasında alınacak biletler için geçerlidir.

16 Ocak – 31 Mayıs 2023 tarihleri arasındaki uçuşlar için geçerlidir.

Kampanya kapsamında tüm paket ve sınıflarda vergiler ve harçlar hariç ücret üzerinden %30 indirim sunulacaktır.

Kampanya, yurt dışı çıkışlı Türkiye varışlı, gidiş-dönüş, direkt ve aktarmalı uçuşları kapsamaktadır.

Kampanya aynı rezervasyon kaydında en az 3, en fazla 9 kişi bulunması koşulunda geçerlidir.

Kampanya kapsamında en az 3 koltuk kullanım koşulu bulunmaktadır.

Kampanya şartlarının sağlanması halinde %30 indirim, biletleme akışında gidiş-dönüş uçuş seçildikten hemen sonra doğrudan yansıyacaktır.

Kampanya sadece AnadoluJet tarafından gerçekleştirilen tarifeli seferlerde geçerlidir.

Kampanya tüm satış kanallarında geçerlidir.

Sonradan biletleme yapılmak üzere rezervasyon ile sonlandırılan işlemlerde kampanya fiyatları geçerli değildir, rezervasyon ve biletleme işlemi aynı anda yapılmalıdır.

Satın alınan biletlerin iptal, iade ve değişiklik işlemlerinde orijinal bilet kuralları geçerlidir.

Bilet değişikliği durumunda rezervasyondaki tüm yolcuların gidiş/dönüş seyahatinin birlikte olma zorunluluğu vardır. Gruptan/aileden ayrılan kişinin bileti indirimsiz ücrete tamamlanarak değişiklik yapılır. Rezervasyonda üç kişinin altına düşüldüğünde ise tüm yolcular için indirimsiz ücretler kullanılarak ve ücret farkı tahsil edilerek değişiklik yapılır.

Bu kampanya diğer kampanya ve indirimlerle birleştirilemez.

AnadoluJet, kampanya ile ilgili kural ve koşulları, tanımları ve diğer bilgileri değiştirme ve herhangi bir zamanda teklifi iptal etme hakkını saklı tutar.

AnadoluJet, kurallara aykırı olduğu tespit edilen durumlara karşı yasal işlem yapma hakkını saklı tutar.

Detaylı Bilgi İçin TIKLAYINIZ.