Ziraat Bankası 6 Ay Geri Ödemesiz Kredi! 500.000 TL'ye Kadar Kredi Alınabilir

Ziraat Bankası 6 Ay Geri Ödemesiz Kredi! 500.000 TL'ye Kadar Kredi Alınabilir
Ziraat Bankası, güncel kampanyalar ve krediler ile ilgili resmi internet sitesinden açıklama yapıyor. Bu kapsamda, mesleklere özel krediler pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Ziraat Bankası'nın internet sitesinde yer alan...

Ziraat Bankası, güncel kampanyalar ve krediler ile ilgili resmi internet sitesinden açıklama yapıyor. Bu kapsamda, mesleklere özel krediler pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Ziraat Bankası'nın internet sitesinde yer alan bilgilendirme ile birlikte, destek kredinin detayları netlik kazandı.

Teknoloji Odaklı Destek Kredisi

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre, yazılım ve Bilişim alanında faaliyet gösteren firmaların ve Teknoparklarda faaliyet gösteren Girişimcilerin istihdam seviyelerinin korunması/artırılması, rekabetçi ve yenilikçi kabiliyetlerinin geliştirilmesi, ülke ekonomisinin itici gücü olarak faaliyetlerinin devamlılığının sağlanması ve teknoloji hamlesinin hız kazanabilmesi için Teknoloji Odaklı Destek Kredisi sağlanacak.

Teknoloji Odaklı Destek Kredisi Limiti

Ziraat Bankası, Teknoloji Odaklı Destek Kredisi çerçevesinde azami toplam kredi tutarı 500.000 TL olarak belirledi.

Teknoloji Odaklı Destek Kredisi Vadesi

Teknoloji Odaklı Destek Kredisi için vade süresi azami 6 ay anapara ödemesiz dönem olmak üzere toplam vade azami 60 aydır.