Ziraat Bankası Çiftçilere Dev Kredi İmkanı Sunuyor! 250.000 TL'ye Kadar Destek

Ziraat Bankası Çiftçilere Dev Kredi İmkanı Sunuyor! 250.000 TL'ye Kadar Destek
Devlet ve kamu bankaları arasındaki rekabet her geçen gün artarak devam ediyor. Ziraat Bankası bu noktada, kendini diğer bankalardan ayırarak her geçen gün çıtayı bir üst aşamaya çekiyor. Türkiye'nin en eski devlet bankası konumunda...

Devlet ve kamu bankaları arasındaki rekabet her geçen gün artarak devam ediyor. Ziraat Bankası bu noktada, kendini diğer bankalardan ayırarak her geçen gün çıtayı bir üst aşamaya çekiyor. Türkiye'nin en eski devlet bankası konumunda bulunan Ziraat Bankası, kredi noktasında müşterilerinin yüzünü güldüren bir hamlede bulundu.

ziraat-bankasi-ciftcilere-dev-kredi-imkani-sunuyor-250-000-tlye-kadar-destek

Ziraat Bankası çiftçi kredisinde büyük avantajlar sunuyor

Türkiye bir ekonomik krizin ortasında yer alıyor. Buna rağmen, ivmesini yukarı yönlü çevirmeye devam ediyor. Son 16 ay içerisinde Türkiye'nin en düşük enflasyon artışı Nisan ayında görüldü. Bu rakam her geçen gün düşme eğilimini sürdürüyor. Hazine Bakanı Nureddin Nebati, konuyla alakalı detayları halka aktarmaya devam ediyor. Bu noktada, enflasyonla mücadelede verilen emeklerin karşılığının yavaş yavaş alındığını, enflasyonun giderek eriyeceğine yönelik açıklamalar yaptı. Bu sırada, Ziraat Bankası çiftçilere yönelik dev bir kredinin duyurusunu gerçekleştirdi.

ziraat-bankasi-ciftcilere-dev-kredi-imkani-sunuyor-250-000-tlye-kadar-destek

Ziraat Bankası güvencesiyle tarım sektörü için kredi fırsatı vadedildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ziraat Bankası'nın büyük kredisini açıkladı. Bu noktada, ilk etkin olacak uygulamanın çiftçi kredisi olacağının açıklamasını yaptı. Ziraat Bankası her çiftçiye, 250.000 TL kredi imkanı sunuyor. Çiftçi kredisi 1 yıl ertelemeli ve 7 ay da vade imkanı vadediyor. Erdoğan, hasat dönemi için yapılacak harcamalara destek olmayı amaçlıyor. Bu nedenle, 250.000 TL kredi imkanı veriyor. Bu sayede çiftçi 250.000 TL kredinin sahibi oluyor. Krediyi de 1 yıl sonrasında ödemeye başlıyor ve her yıl yüzde 9.75 ve vadesi 3 yıl olacak şekilde kredi imkanından yararlanabiliyor.