Ziraat Bankası Füze Bağladı! Haziran Ayında EK Ödeme Tutarı 18.000 Açıkladı

Ziraat Bankası Füze Bağladı! Haziran Ayında EK Ödeme Tutarı 18.000 Açıkladı
Kamu bankaları da emekli promosyonu yarışında ön sıralarda yer almaya devam ediyor. Özellikle de Ziraat Bankası emekli promosyonuna ek sunduğu kampanyaları ile emeklinin dikkatini çekiyor

Kamu bankaları da emekli promosyonu yarışında ön sıralarda yer almaya devam ediyor. Özellikle de Ziraat Bankası emekli promosyonuna ek sunduğu kampanyaları ile emeklinin dikkatini çekerken, hem devlet güvenceli bankadan emekli maaşını almanın hem de promosyon artı kampanyalardan faydalanmanın tadını çıkarıyor. Ziraat Bankası emekli promosyonu Haziran ayı güncellemesi bankanın resmi internet sitesinde açıklandı. Ziraat Bankası Temmuz zammından önce emekliye yaptığı jest konusunda detayları paylaşırken, emeklinin gözünü açan ve arkasına yaslanıp rahat etmesini sağlayan ödeme miktarı 18.000 TL'ye ulaşıyor. Peki Ziraat Bankası emekli promosyonu kaç para? Ziraat Bankası ne kadar emekli promosyonu veriyor.

zzzzzzzzzzzz.jpg

Emekliye Temmuz ayında bu sene ilk defa uygulanacak olan seyyanen zam uygulaması devreye girecek. En son taban emekli maaşına yapılan zam sonrasında oluşan uygunsuz durumları ortadan kaldırmak adına yapılacak kademeli artış detayları merakla araştırılıyor. Temmuz zammı öncesinde emekli, emekli promosyonunda zirve yaptıran bankaları da araştırıyor. Bu sene emekli maaş zammında kıstas olarak enflasyon rakamları ile birlikte refah payının da ekleneceği ön görülürken, bu zam öncesinde Ziraat Bankası da promosyon artı yeni emekli kampanyasını duyurdu. Yeni emekli olan ve ilk maaşını Ziraat Bankasından alacak olan emekliye banka 5.000 TL + 3000 TL ödeme yapacak. Öte yandan faizsiz kredi kapsamında da 10.000 TL faizsiz kredi fırsatından faydalanabilirsiniz. işte detaylar...

tl38.jpg

Ziraat Bankası Emekli Promosyonu

Haziran ayı boyunca geçerli olacak olan Ziraat Bankası emekli promosyonu kampanyası detaylarında 5 Bin TL'ye kadar emekli promosyonu ödemesi yapılacağı banka tarafından açıklandı. Emekli maaş baremine göre yapılacak olan promosyon ödemesi 3000 TL ile 5000 TL arasında değişkenlik gösterecek. 3.500 TL’nin altında emekli aylığı alanlara 3.000 TL, 3.500 TL ile 7.500 TL arasında alanlara 3.500 TL, 7.500 TL ve 10.000 TL arasında alanlara 4.500 TL ve 10.000 TL ve üzerinde alanlara ise 5.000 TL promosyon ödemesine ek olarak yeni emekli olacaklara da 3.000 TL Bankkart lira verileceği banka tarafından açıklanmış bulunuyor.

tl57.jpg

Yeni Emekliye 3.000 TL Bankkart Lira

Emekli promosyonu almaya hak kazanan emekli, maaşını Ziraat bankasından almaya karar vermesi durumunda ve belirtilen şartları da uyguladığı takdirde 3 Bin Lira ek ödeme alabilecek.

tl49.jpg

İşte Ziraat Bankasının sunduğu avantajlı kazandıran kampanya detayları... 30.06.2023'e kadar geçerli olan yeni emekli kampanya süresince Bankkart'ın kredi kartı özelliği ile Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinden ve Bankkart POS'undan tek seferde yapacakları her 500 TL ve üzeri alışverişlerinde 250 TL, toplamda 3.000 TL Bankkart Lira kazanabilecek. Siz de Ziraat Bankası emekli promosyonu ödemesi alabilmek ya da yeni emekli kampanyasına dahil olmak için size sunulan başvuru yöntemlerinden birini geç kalmadan hemen tercih edin.