Ziraat Bankası Kartınız Varsa Müjde! Nisan Sonuna Kadar 300 TL Alabilirsiniz

Ziraat Bankası Kartınız Varsa Müjde! Nisan Sonuna Kadar 300 TL Alabilirsiniz
Ziraat Bankası, mevcut ve yeni müşterileri için çeşitli kampanyalar duyuruyor. Söz konusu kampanyalar pek çok kişi tarafından yakından takip edilirken, Ramazan Ayı'nın başlamasının ardından, market alışverişi kampanyaları...

Ziraat Bankası, mevcut ve yeni müşterileri için çeşitli kampanyalar duyuruyor. Söz konusu kampanyalar pek çok kişi tarafından yakından takip edilirken, Ramazan Ayı'nın başlamasının ardından, market alışverişi kampanyaları da merak konusu oldu. Bu çerçevede, Ziraat Bankası'nın internet sitesinde yer alan bilgilendirme metni ile birlikte, 300 TL Bankkart Lira kampanyasının ayrıntıları netlik kazandı.

Ziraat Bankası 300 TL Bankkart Lira Kampanyası

Ziraat Bankası'nın açıklamasına göre, Bankkart ile anlaşmalı market, bakkal, kasap, manav ve şarküteri üye işyerlerimizde tek seferde yapılacak 300 TL ve üzeri her alışverişe 30 TL, toplamda 300 TL bankkart lira kazanılabilecek.

Ziraat Bankası Kampanya Katılımı

300 TL Bankkart Lira kampanyasından yararlanmak isteyen kişiler, Bankkart Mobil ile bankkart.com.tr'den veya RAMAZAN yazıp 4757'ye SMS göndererek katılabilirler. 300 TL Bankart Lira ve diğer fırsatlar ile ilgili Ziraat Bankası bilgi vermeye devam ediyor. Söz konusu kampanyalara ilişkin detaylı bilgilere erişmek ve güncel kampanyaları öğrenmek isteyen kişiler, Ziraat Bankası'nın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.