Ziraat Bankası Kurban Bayramı Kampanyasını Başlattı! Toplam 250 TL Bankkart Lira Veriliyor

Ziraat Bankası Kurban Bayramı Kampanyasını Başlattı! Toplam 250 TL Bankkart Lira Veriliyor
Kurban Bayramı’na günler kala, bankalar güncel kampanyalara ilişkin detaylı bilgilendirme bulunuyorlar.

Kurban Bayramı’na artık sayılı günler kaldı. 28 Haziran tarihinde başlayacak olan Kurban Bayramı öncesinde alışveriş yapmak isteyen kişiler, bankaların bayram kampanyalarına dair araştırmalar yapıyorlar. Bankalar da resmi internet siteleri üzerinden güncel fırsatlara dair bilgi veriyorlar. Bu kapsamda, 21 Haziran’da başlayan ve 2 Temmuz’a kadar devam edecek olan bankkart lira kampanyası ile ilgili Ziraat Bankası açıklamada bulundu.

Ziraat Bankası Bayram Kampanyası

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre, Bankkart anlaşmalı market, giyim, ayakkabı, aksesuar, kafe ve restoran sektörlerindeki üye işyerlerinde Bankkart POS'undan tek seferde yapılacak 500 TL ve üzeri her alışverişe 50 TL, toplam 250 TL Bankkart Lira kazanılabilecek. 21 Haziran ile 2 Temmuz tarihleri arasında geçerli olan kampanyadan faydalanabilmek için alışveriş yapmadan önce katılım sağlanması gerekiyor.

2023/06/06/hesap-makinesi-gorseli.jpg

Ziraat Bankası Bankkart Lira Güncel Kampanya

2 Temmuz tarihine kadar sürecek olan kampanya çerçevesinde toplamda 250 TL bankkart lira almak isteyen kişiler, alışveriş yapmadan önce Bankkart Mobil'den, bankkart.com.tr'den veya BAYRAM yazıp 4757'ye SMS göndererek katılım yapabilirler. Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesinde yer alan bilgilendirme metnine göre, aynı gün aynı işyerinden yapılan harcamaların sadece ilki kampanyaya dahil edilecek.

Ziraat Bankası Bankkart Lira Ne Zaman Yüklenecek?

Bankkart anlaşmalı market, giyim, ayakkabı, aksesuar, kafe ve restoran sektörlerindeki üye işyerlerinde belirtilen tarihler arasında alışveriş yapan ve alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlayan kişilere bankkart lira yüklemesinin hangi tarihte yapılacağı da merak ediliyor. Söz konusu kampanya çerçevesinde, Ziraat Bankası’nın açıkladığı şartları yerine getiren müşterilerin kartlarına anında bankkart lira yüklenecek.

2023/06/06/ziraat-bankasi-2.jpg

Ziraat Bankası Haziran 2023 Kampanyaları

‘Kurban Bayramı'na Özel Toplam 250 TL Bankkart Lira’ kampanyası ile ilgili Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesi üzerinden ayrıntılı bilgi verilirken, haziran ayında Ziraat Bankası farklı kampanyaları hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Ziraat Bankası’nın güncel fırsatlarına ve kampanyalarının detaylarına ilişkin bilgi edinmek isteyen kişiler, bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.