Ziraat Bankası’ndan bomba ödeme! Geri ödemesiz 7 bin 500 TL tık diye hesaba yatacak!

Ziraat Bankası’ndan bomba ödeme! Geri ödemesiz 7 bin 500 TL tık diye hesaba yatacak!
Ziraat Bankası’ndan müşterilerine peş peşe müjdeli haberler geldi. Müşterilerin hesabına anında 7 bin 500 TL yatıracağını açıklayan Ziraat Bankası’nın şartları belli oldu. İşte konuya ilişkin detaylar...

Türkiye’nin en büyük bankalarından biri olan Ziraat Bankası, büyük ilgi gören kampanyalarına devam ediyor. Düzenlediği kampanyalarla müşterilerine bol bol hediye ve Bankkart Lira dağıtan Ziraat Bankası, yeni kampanyası kapsamında geri ödemesiz 7 bin 500 TL dağıtacak. Peki, Ziraat Bankası’nın kampanyasının şartları neler? Hangi tarihlerde geçerli olacak? İşte detaylar...

Ziraat Bankası, Touristica ile yaptığı iş birliği kapsamında yeni bir kampanya düzenleyerek müşterilerine 7 bin 500 TL Bankart Lira hediye edeceğini açıkladı. 12 Şubat’ta başlayan kampanyanın 31 Mart’a kadar devam edeceğini duyuran Ziraat Bankası, kampanya kapsamında Touristica’dan tek seferde alışveriş yapılması gerektiğini bildirdi.

Ziraat Bankası’nın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile Touristica'da tek seferde yapılacak 25 bin TL – 49 bin 999 TL arasındaki peşin veya taksitli alışverişe 2 bin 500 TL Bankkart Lira, 50 bin TL - 99 bin 999 TL arasındaki peşin veya taksitli alışverişe 5 bin TL Bankkart Lira, 100 bin TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişe ise 7 bin 500 TL Bankkart Lira hediye edilecek. Ayrıca müşteriler, peşin fiyatına 9 taksit ve 2 ay erteleme avantajından da yararlanabilecek.

ziraat-bankasi1.jpg

Müşteriler, kampanyaya Bankkart Mobil'den, bankkart.com.tr internet sitesinden veya SMS ile katılım sağlayabilecek.

SMS ile kampanyaya katılmak için Ziraat Bankası’nda kayıtlı cep telefonundan TOURISTICA yazıp 4757'ye SMS göndermek yeterli olacak.

KAMPANYA HAKKINDA DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ