Ziraat Bankası’ndan son 18 gün uyarısı! Ziraat Bankası müşterisi olup da bunu yapanların hesabına 7 bin 500 TL yatacak!

Ziraat Bankası’ndan son 18 gün uyarısı! Ziraat Bankası müşterisi olup da bunu yapanların hesabına 7 bin 500 TL yatacak!
Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası, düzenlediği kampanyalarla müşterilerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Ziraat Bankası, yeni düzenlediği kampanyası kapsamında müşterilerine 7 bin 500 TL hediye edeceğini açıkladı. Peki, bu kampanya hangisi? Başvuru şartları neler? İşte ayrıntılar...

Ziraat Bankası’ndan mart ayına özel yeni bir kampanya haberi geldi. Düzenlediği kampanyalarla müşterilerine bol bol para dağıtan Ziraat Bankası, yeni kampanyasıyla da yine 7 bin 500 TL hediye edeceğini açıkladı.

FullTrip ile iş birliği kapsamında düzenlenen kampanyayla banka müşterileri Bankkart'ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile Fulltrip'te tek seferde gerçekleştirilecek otel veya tur alışverişlerinizde; 25 bin lira- 49 bin 999 lira arasındaki peşin veya taksitli alışverişe 2 bin 500 lira Bankkart Lira, 50 bin lira- 99 bin 999 lira arasındaki peşin veya taksitli alışverişe 5 bin lira Bankkart Lira, 100 bin lira ve üzeri peşin veya taksitli alışverişe ise 7 bin 500 lira Bankkart Lira verilecek.

Kampanyanın 31 Mart tarihinde sona ereceğini duyuran Ziraat Bankası, müşterilerin son 18 günü kaldığı için acele etmesi gerektiğini duyurdu.

ziraat-bankasi2.jpg

KAMPANYA DETAYLARI

Ziraat Bankası, kampanyaya ilişkin tüm detayları resmi internet sitesinden paylaştı. Buna göre, kampanya detayları şu şekilde:

Müşteriler, kampanyaya Bankkart Mobil'den, bankkart.com.tr'den veya SMS ile katılabilecek. SMS ile kampanyaya katılmak için FULLTRIPO yazıp 4757'ye SMS gönderebilecek.

Kazanılan Bankkart Liralar 8 Nisan 2024 tarihinde yüklenecek olup, 8 Mayıs 2024 tarihine kadar kullanılabilecek. Kullanılmayan Bankkart Liralar 9 Mayıs 2024 tarihinde geri alınacak.

Bir müşteri kampanya dönemi boyunca en fazla 7 bin 500 lira Bankkart Lira kazanabilecek.

Kampanya müşteri bazında gerçekleşecek ve bir müşteri kampanyadan yalnızca bir kez ödül kazanabilecek.

Müşteriler, Bankkart ile yapılacak alışverişleri hesap kesim tarihine kadar istediği zaman, kazandığı Bankkart Liralar ile ödeyebilecek.

Kazanılan Bankkart Liralar Bankkart anlaşmalı üye işyerlerimizde de kullanılabilecek.

Ek kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecek.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ