Ziraat Bankası’ndan son 24 gün uyarısı! 24 gün içinde bunu yapanların hesabına tamı tamına 7 bin 500 TL yatacak!

Ziraat Bankası’ndan son 24 gün uyarısı! 24 gün içinde bunu yapanların hesabına tamı tamına 7 bin 500 TL yatacak!
Düzenlediği kampanyalarla müşterilerine bol bol puan ve para dağıtan Ziraat Bankası, yeni kampanyasını duyurdu. Buna göre 31 Mart’a kadar kampanyaya katılım sağlayan müşterilerin hesabına 7 bin 500 TL yatırılacak. Peki, kampanya şartları neler, başvurular başladı mı? İşte detaylar...

Ziraat Bankası, mart ayına girilmesiyle beraber kampanyalarına hız verdi. Düzenlediği kampanyalarla müşterilerinin yüzünü güldüren Ziraat Bankası, şimdi de FullTrip ile iş birliği kapsamında yeni bir kampanya düzenledi.

Bu kapsamda, Ziraat Bankası’nın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile Fulltrip'te tek seferde yapılacak otel ve tur alışverişlerde; 25 bin lira- 49 bin 999 lira arasındaki peşin veya taksitli alışverişlere 2 bin 500 lira Bankkart Lira, 50 bin lira- 99 bin 999 lira arasındaki peşin veya taksitli alışverişlere 5 bin lira Bankkart Lira, 100 bin lira ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlere ise 7 bin 500 lira Bankkart Lira verilecek.

Kampanyanın 1 Mart-31 Mart 2024 tarihlerinde geçerli olacağını duyuran Ziraat Bankası, kampanyaya ilişkin tüm detayları resmi internet sitesinden paylaştı. Peki, kampanya detayları neler? İşte cevabı...

ziraat-bankasi2.jpg

KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyaya Bankkart Mobil'den, bankkart.com.tr internet sitesinden veya SMS ile katılım sağlanabilecek. SMS ile kampanyaya katılmak için FULLTRIPO yazıp 4757'ye SMS göndermek yeterli olacak.

Kazanılan Bankkart Liralar 8 Nisan 2024 tarihinde yüklenecek ve 8 Mayıs 2024 tarihine kadar kullanılabilecek. Kullanılmayan Bankkart Liralar 9 Mayıs 2024 tarihinde geri alınacak.

Bir müşteri kampanya dönemi boyunca en fazla 7 bin 500 lira Bankkart Lira kazanabilecek.

Kampanya müşteri bazında gerçekleşecek ve bu kapsamda, bir müşteri kampanyadan yalnızca bir kez ödül kazanabilecek.

Kazanılan Bankkart Liralar Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde de kullanılabilecek.

Ek kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecek.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ