Ziraat Bankası’ndan son bir gün uyarısı! Emeklilere 10 bin TL ek ödeme yapılacak!

Ziraat Bankası’ndan son bir gün uyarısı! Emeklilere 10 bin TL ek ödeme yapılacak!
Ziraat Bankası, milyonlarca emekliye 10 bin TL ek ödeme yapacağını duyurdu. Bunun üzerine bu ödemenin detayları emekliler tarafından arama motorlarında araştırılmaya başladı. Peki, Ziraat Bankası’nın ek ödeme paketi nedir? Başvurular nereye yapılacak? İşte ayrıntılar...

Ziraat Bankası’nın sunduğu 10 bin lira nakit avans fırsatı, emekliler arasında büyük ilgi görüyor. 11-14 Mart tarihlerinde geçerli olacak bu özel kampanya, emeklilere maddi rahatlık sağlayacak.

ziraat-bankasi1.jpg

ZİRAAT BANKASI 10 BİN LİRA NAKİT AVANS 2024

Ziraat Bankası, 11-14 Mart tarihlerinde emeklilere özel bir kampanya düzenlediğini ve bu kampanya doğrultusunda emeklilere 10 bin lira nakit avans verileceğini duyurdu. Bu kampanyadan faydalanmak amacıyla emeklilerin yapması gereken bazı işlemler bulunuyor.

Nakit avansa müracaat etmek isteyen emeklilerin ilk olarak Ziraat Bankası şubelerine gitmeleri ya da internet bankacılığı vasıtasıyla müracaat etmeleri gerekiyor. Müracaat süresi oldukça basit ve kısa sürede tamamlanıyor.

para-nedir.webp

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

10 bin lira nakit avans müracaatı gerçekleştirmek isteyen emeklilerin şu adımları izlemeleri gerekiyor:

İlk olarak, emeklilerin kimliğiyle beraber Ziraat Bankası şubelerine gitmeleri veya internet bankacılığından müracaat etmeleri ve müracaat esnasında gerekli belgelerin tam ve eksiksiz bir şekilde sunulması gerekiyor.

Banka görevliler, müracaatın ardından gerekli değerlendirmeleri yapacak ve uygun görülen emeklilere 10 bin lira nakit avans sağlanacak.