Ziraat Hesabı Olan Haziran Boyunca Başvurabilecek! Acil İhtiyaca Şartsız 100 Bin TL Kredi Dağıtılacak

Ziraat Hesabı Olan Haziran Boyunca Başvurabilecek! Acil İhtiyaca Şartsız 100 Bin TL Kredi Dağıtılacak
Emekli maaşlarını Ziraat Bankası'ndan alan herkes için büyük bir fırsat sunan banka, yeni ihtiyaç kredisi kampanyasını başlattı. Yapılan açıklamalara göre Ziraat Bankası, emekli müşterilerin başvurularını değerlendirecek...

Emekli maaşlarını Ziraat Bankası'ndan alan herkes için büyük bir fırsat sunan banka, yeni ihtiyaç kredisi kampanyasını başlattı. Yapılan açıklamalara göre Ziraat Bankası, emekli müşterilerin başvurularını değerlendirecek ve uygun faiz oranlarıyla 100.000 TL'ye kadar kredi imkanı sağlayacak.

Ziraat Bankası'nın yeni başlattığı bu kampanya, Haziran ayı boyunca geçerli olacak. Bugün itibarıyla başlayan kredi kampanyasına emekliler, 30 Haziran'a kadar başvuru yapabilecekler. Böylelikle de Haziran ayı boyunca emeklilerin nakit ihtiyaçları Ziraat Bankası tarafından anında çözülecek.

Emekli Maaş Hesabı Olan Başvurabilecek

Ziraat Bankası'nda emekli maaş hesabı bulunan vatandaşlar, hızlı bir şekilde kredi kullanabilmek için başvuruda bulunabilecekler. Banka, başvuruların hızlı bir şekilde sonuçlandırılacağını ve başvuru sonucunun 5 dakika içinde bildirileceğini duyurdu. Onaylanan krediler ise istenilen zamanda hesaplara aktarılacak.

Emekli müşterilerin Ziraat Bankası'ndan ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilmeleri için banka müşterisi olmaları gerekmektedir. Emekli maaşlarını Ziraat Bankası'na taşıdıktan sonra başvurularını yaparak istedikleri zaman 100.000 TL'ye kadar kredi kullanma imkanına sahip olabilecekler.

24 Ay Vade ve Uygun Faiz İmkanı

Ziraat Bankası'nın emekli vatandaşlara sunmuş olduğu 24 ay vadeli ihtiyaç kredisi kampanyasına, sadece maaşını taşıyanlar katılabilecekler. Katılanlar ise 100.000 TL kredi imkanından faydalanabilecekler. Başvurular ise Ziraat Bankası şubelerine gidilerek gerçekleştirilecek. Bankanın müşterisi olmayı kabul eden emekliler, diğer müşterilere kıyasla çok daha  daha avantajlı faiz oranlarıyla kredi kullanma imkanından faydalanacaklar.

Anında Hesaba Yatacak! 

Ziraat Bankası'nın Emekli Kredisi kampanyasına başvuran müşteriler, başvuru şartlarını sağladıkları takdirde başvurularına olumlu sonuç alacaklar. Olumlu sonuç alan emekliler ise 100 bin TL krediyi anında hesaplarına aktarabilecekler. Yani, kredi 5 dakikada sonuçlanacak ve anında hesaba kredi tutarı yatırılacak. Böylelikle de emekliler anında nakit ihtiyaçlarını karşılayabilecek.

100 Bin TL Ziraat Emekli Kredisine Başvuru Şartları Neler? 

Emekli müşterilerin başvuruda bulunmak için en yakın Ziraat Bankası şubesine kimlik ve gelir belgeleriyle birlikte gitmesi gerekiyor. Ayrıca emekliler, bankanın internet sitesine girerek ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurarak da başvuruda bulunma imkanına sahipler. Ziraat Bankası üzerinden emekli maaşı alan müşteriler, düşük kredi puanına sahip olsalar dahi internet bankacılığı uygulamaları aracılığıyla gelir belgesi olmadan 7 gün 24 saat 100.000 TL'ye kadar kredi başvurusunda bulunabilecekler.

Bu ihtiyaç kredisi kampanyası, emekli müşterilere acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak için önemli bir fırsat sunmaktadır. Ziraat Bankası'nın sağladığı bu özel kredi imkanlarından yararlanarak finansal ihtiyaçlarınızı hızlı ve kolay bir şekilde karşılayabilirsiniz.