EYT Düzenlemesi İle İlgili Resmi Açıklama Yapıldı! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Duyurdu

EYT Düzenlemesi İle İlgili Resmi Açıklama Yapıldı! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Duyurdu
Emeklilikte yaşa takılanlar için yapılacak düzenleme pek çok kişi tarafından yakından takip ediliyor. EYT düzenlemesinde artık son aşamaya yaklaşılırken, çalışmanın ne zaman kamuoyu ile paylaşılacağı merak ediliyordu....

Emeklilikte yaşa takılanlar için yapılacak düzenleme pek çok kişi tarafından yakından takip ediliyor. EYT düzenlemesinde artık son aşamaya yaklaşılırken, çalışmanın ne zaman kamuoyu ile paylaşılacağı merak ediliyordu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay konuya ilişkin bilgi verdi.

EYT Ne Zaman Açıklanacak?

2023 yılı bütçesinin tamamı üzerinde hükümet adına söz alan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, pek çok konuya değindi. Oktay, merakla beklenen EYT düzenlemesi hakkında da bilgi verdi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay açıklamasında, EYT düzenlemesinin bu ay tamamlanacağını ve kamuoyu ile paylaşılacağını duyurdu.

EYT Yıl Şartı

EYT düzenlemesi hakkında yapılacak açıklamalar yakından takip edilirken, düzenlemenin ayrıntıları da merak ediliyor. Bu kapsamda, EYT düzenlemesindeki yıl şartının ne kadar olduğu araştırılıyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada, kadınlarda için 20, erkekler için 25 yıl şartının bulanacağını belirtti.