EYT Yaş Şartı Olacak Mı? Kabine Toplantısının Ne Zaman Gerçekleşeceği Belli Oldu

EYT Yaş Şartı Olacak Mı? Kabine Toplantısının Ne Zaman Gerçekleşeceği Belli Oldu
EYT düzenlemesi için heyecanlı bekleyiş devam ederken, yaş şartı olup olmayacağına ilişkin araştırmalar devam ediyor. Bu kapsamda, EYT düzenlemesinin ayrıntıları da sorgulanıyor.EYT Yaş Sınırı Olacak Mı?Emeklilikte Yaşa...

EYT düzenlemesi için heyecanlı bekleyiş devam ederken, yaş şartı olup olmayacağına ilişkin araştırmalar devam ediyor. Bu kapsamda, EYT düzenlemesinin ayrıntıları da sorgulanıyor.

EYT Yaş Sınırı Olacak Mı?

Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesinde yaş sınırı olup olmayacağı merak ediliyordu. Söz konusu detayın, yarın gerçekleşecek Kabine Toplantısı'nda ele alınması bekleniyor. Bu nedenle, EYT bekleyen vatandaşlar Kabine Toplantısı sonrasında yapılacak açıklamaları merakla bekliyor.

Kabine Toplantısı Ne Zaman Yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, Kabine Toplantısı 12 Aralık 2022 tarihinde gerçekleşecek. Kabine Toplantısı'nda, EYT düzenlemesinin de konuşulması bekleniyor.

EYT Kaç Kişiyi Kapsayacak?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT düzenlemesinin 1.5 milyon kişi kapsayacağını belirtmişti. Ocak ayında bu sayının 1.7 milyon seviyesine yükselmesi bekleniyor.