Gümüş ve altın ikilisini vuracak karar! Piyasalar karman çorman olacak!

Gümüş ve altın ikilisini vuracak karar! Piyasalar karman çorman olacak!
FED faiz kararını yükseltme şeklinde açıklarsa hem altın hem gümüş hem euro hem de diğer döviz kurları için yer yerinden oynayacak. Doların değerinin artmasıyla birlikte özellikle gümüş ve altın fiyatlarının dibi göreceği...

FED faiz kararını yükseltme şeklinde açıklarsa hem altın hem gümüş hem euro hem de diğer döviz kurları için yer yerinden oynayacak. Doların değerinin artmasıyla birlikte özellikle gümüş ve altın fiyatlarının dibi göreceği asıl tahminler arasında yer alıyor.

https://edirnejethaber.com/altin-fiyatlari-13-aylik-soku-birden-yasadi-o-tarihte-patlayacak-kuyumcular-yandi/

Gümüş ve altın ikilisini aynı anda vuracak karar! Asıl bomba şimdi patlıyor. Piyasalar karman çorman olacak. Küresel piyasalar ABD Merkez Bankası'nın açıklayacağı faiz oranlarına odaklandı. Powell'ın açıklacağı oranlar piyasalarda dönüm noktası olacak. Hal böyle olunca 22 Eylül'e az bir zaman kala uzmanlardan peşi sıra açıklamalar geliyor. Uzmanlar FED'in faiz artırma yönünde karar almasıyla birlikte gümüş ve altın fiyatlarının çöküşe geçeceğini düşünüyor.

KRİTİK GÜN GELİP ÇATIYOR

FED faiz kararı 22 Eylül 2022 günü ABD Merkez Bankası Başkanı (FED) Jerome Powell tarafından açıklanacak.

DÖNÜM NOKTASI OLACAK

Eğer FED faiz kararını artırırsa altın, gümüş, euro ve diğer döviz kurları için şaşırtan gelişmeler yaşanacak.

YER YERİNDEN OYNAYACAK

Küresel piyasalarda doların değer kazanmasıyla özellikle gümüş ve altın fiyatlarının dibi göreceği tahmin ediliyor.

FİYATLAR DİBİ GÖRECEK

Gümüş ve altın fiyatlarının çöküşe geçeceğini düşünülürken euro için de dikkat çekici gelişmelerin yaşanacağı öngörülüyor.