İBB Burs Başvuru Sonuçları Açıklandı Mı Ne Zaman Açıklanacak?

İBB Burs Başvuru Sonuçları Açıklandı Mı Ne Zaman Açıklanacak?
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada, 75 bin üniversite öğrencisine, karşılıksız 4.500 TL eğitim desteği sağlanacağını duyurmuştu. Başvuruların açılamasının...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada, 75 bin üniversite öğrencisine, karşılıksız 4.500 TL eğitim desteği sağlanacağını duyurmuştu. Başvuruların açılamasının ardından pek çok öğrenci yoğun ilgi gösterirken, geçtiğimiz günlerde tamamlanan başvuruların ardından, sonuçların ne zaman ilan edileceği merak ediliyor.

İBB Burs Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 75 bin üniversite öğrencisine sağlanacak eğitim yardımının sonuçlarının ne zaman açıklanacağına ilişkin bir bilgi vermedi. Gerçekleşecek değerlendirmeler sonrasında, kasım ayının son haftasına kadar sonuçların erişime açılması bekleniyor.

İBB Bursu Ne Kadar?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, eğitim desteği kapsamında, üniversite öğrencilerine 4.500 TL ödeme yapacak. Söz konusu ödemeler, üç seferde ve 1.500 TL olarak yapılacak. Eğitim desteği, karşılıksız ve geri ödemesiz olarak sağlanacak.