28 Şubat Platformu Başkanı Çelenk'ten Seçim Değerlendirmesi

28 Şubat Platformu Başkanı Çelenk'ten Seçim Değerlendirmesi
28 Şubat Platformu Başkanı Arif Çelenk açıklamasında, "28 Mayıs Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, milli iradenin tecellisi ile bir kez daha seçilen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik...

28 Şubat Platformu Başkanı Arif Çelenk açıklamasında, "28 Mayıs Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, milli iradenin tecellisi ile bir kez daha seçilen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik ediyor seçim sonuçlarının ülkemize, milletimize, İslam alemine ve mazlum milletlere hayırlı olmasını diliyoruz." sözlerine yer verdi.

Ülkenin 2023, 2053, 2071 hedeflerinin ilk basamağına başarı ile adım atmış olmanın şükrünü eda ettiklerini belirterek Çelenk, şu ifadelere yer verdi:

"İslam aleminin dört bir yanından gelen tebrik ve kutlama mesajları, şükrümüzü ve kardeşliğimizi ziyadeleştirmektedir. Bundan sonraki süreçte de Türkiye Yüzyılı stratejisi hedefleri kapsamında ülkemizin kalkınmasına, adaletin, liyakatin ve hakkaniyetin tesisine yönelik çalışmalarımıza devam edeceğiz."