Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Adak Kurbanı Kestiler

Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Adak Kurbanı Kestiler
Geyve'de çiftçi Gül ile Erenler ilçesinde oturan 66 yaşındaki ev hanımı Kırık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ikinci turda seçilmesi durumunda adak adadı.Gül ve Kırık, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeniden seçilmesiyle...

Geyve'de çiftçi Gül ile Erenler ilçesinde oturan 66 yaşındaki ev hanımı Kırık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ikinci turda seçilmesi durumunda adak adadı.

Gül ve Kırık, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeniden seçilmesiyle adaklarını yerine getirdi. Gül'ün adak kurbanı Geyve Belediyesi, Kırık'ınki ise Erenler Belediyesi önünde dualarla kesildi.

Gül, "Geyve'de büyük hizmetleri olan Murat Kaya'nın vekil olması da ilçemiz ve şehrimiz için çok iyi oldu. Adağımız vardı yerine getirdik. Allah dualarımızı kabul etsin." şeklinde konuştu.

Kırık da gece gündüz Cumhurbaşkanı Erdoğan'a dua ettiklerini söyledi ve "Atamız, babamız, her şeyimiz o bizim. Onun için çok dua ediyoruz. Allah'ın izniyle kazandık, Rabbim onlara fırsat vermedi. Allah'ımıza hamdolsun. 'Kazanırsa koç keseceğim.' dedim, Allah'ın izniyle bunu da yaptım. Adak kurbanım yoksul ailelere dağıtılacak." ifadesini kullandı.

Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç da şu ifadelere yer verdi:

"Adağını gerçekleştirdik. Kurbanımızın eti de belediyemizin Sosyal İşler Müdürlüğüne bağışlandı. Daha sonra bu etler ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak. Böyle bir adağı belediye önünde düşünmesinden dolayı mutlu olduk. Hem teyzemizin gönlü oldu hem Sayın Cumhurbaşkanımız bir dönem daha kazandı. İnşallah yeni Türkiye Yüzyılı herkes için hayırlı olur."