20 yaş altına sokağa çıkma yasağı

20 yaş altına sokağa çıkma yasağı
Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını sebebiyle Türkiye'de yeni tedbirler alınmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı yayında açıklama yapıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan,...

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını sebebiyle Türkiye'de yeni tedbirler alınmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı yayında açıklama yapıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüs tedbirleri kapsamında, 20 yaş altına sokağa çıkma yasağı getirildiğini açıkladı.

* Bu gece itibarıyla ülkemizin 30 büyükşehiri ile akciğer hastalıklarının sık görüldüğü Zonguldak ilimizi araç giriş çıkışına kapatıyoruz. Gıda, ilaç ve temizlik malzemesi gibi zorunlu madde nakilleri dışında giriş çıkış yapılamayacak. İlk etapta 15 gün süre ile uygulayacağız, gerekirse uzatacağız.

* Ülkemizin tamamında daha önce 65 yaş üstüne uyguladığımız sokağa çıkma kısıtlamasını, 20 yaş altına da getirdik. 1 Ocak 2000'den daha sonra doğumlular sokağa çıkamayacak.

* Pazar yerleri ve marketler gibi, insanların toplu bulunduğu alanlarda herkesin maske takması zorunlu olacaktır.

Detaylar geliyor...