Büyük Facia Son Dakikada Önlendi: Tramvay Hattındaki Ray Yerinden Çıktı!

Büyük Facia Son Dakikada Önlendi: Tramvay Hattındaki Ray Yerinden Çıktı!
Alınan yeni bir habere göre İstanbul'daki Kabataş-Bağcılar tramvay hattındaki raydaki bir parça yerinden çıktı. Rayda parçanın çıktığı fark edildikten sonra seferler bir süre aksarken, yolcular tramvay yolunu kullanarak durakları...
Alınan yeni bir habere göre İstanbul'daki Kabataş-Bağcılar tramvay hattındaki raydaki bir parça yerinden çıktı. Rayda parçanın çıktığı fark edildikten sonra seferler bir süre aksarken, yolcular tramvay yolunu kullanarak durakları yürüyerek aştı.

Tramvay Rayındaki Parça Yerinden Çıktı 

Kabataş-Bağcılar tramvay hattında gerçekleşen olayda, Bağcılar istikametine giderkenki Fındıkzade istasyonunda, raydaki bir parçanın yerinden çıktığı fark edildi. Durumun bildirilmesi üzerinde harekete geçen istasyon görevlileri, çıkan parça için çalışmalara başladı.
Bu sırada ise Bağcılar istikametine doğru seyreden tramvay durduruldu. Yolcularını indiren tramvay, Kabataş istikametine geri dönüş yaptı. Yolcular ise tramvay yolunda yürüyerek bir sonraki istasyonda tekrar araca bindi.

Ray Tamir Edildi 

Tüm bu gelişmeler yaşanırken rayı tamir etmeye devam eden istasyon görevlileri, kısa süre içinde problemi çözüme kavuşturdu.

Arızayla ilgili olarak Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından duyuru yapan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şu ifadeleri kullandı:

Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattımızda teknik bir arıza nedeniyle seferlerimiz Kabataş-Yusufpaşa ve Fındıkzade-Bağcılar istasyonları arasında yapılmaktadır.