Düzce Depreminden Son Dakika: Biri Ağır 68 Yaralı Var!

Düzce Depreminden Son Dakika: Biri Ağır 68 Yaralı Var!
Daha önceki haberlerimizde de bildirdiğimiz üzere sabaha karşı 04.08'de 5.9 büyüklüğünde meydana gelen deprem, çevre illerde de hissedildi. Zonguldak, Bolu, Sakarya ve Düzce'de eğitime bir günlüğüne ara verilirken, çok sayıda...

Daha önceki haberlerimizde de bildirdiğimiz üzere sabaha karşı 04.08'de 5.9 büyüklüğünde meydana gelen deprem, çevre illerde de hissedildi. Zonguldak, Bolu, Sakarya ve Düzce'de eğitime bir günlüğüne ara verilirken, çok sayıda ilde hissedilen deprem bölgesinde yaralı sayısı artmaya devam ediyor.

Gün ortası haberlerine göre Bakan Süleyman Soylu'nun da ziyaret ettiği deprem bölgesinde vatandaşlar, soğuk hava ile mücadele ederken artçı depremlerle sarsılmaya devam ediyor.

Yaralı Sayısı 68'e Çıktı

Gölyaka merkezli depreme yönelik açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sabah saatlerinde 37 yaralıdan birinin durumunun ağır olduğunu ve hastanede entübe edildiğini açıklamıştı. Söz konusu ağır yaralı hastanın ise Afgan uyruklu olduğu ve evinin birinci katından düşerek yaralandığını açıklamıştı. Ancak artçı depremler sebebiyle devam eden panikle birlikte yaralı sayısı 68'e çıktı.

'Hasar Tespiti Yapılacak'

Deprem bölgesinin ziyaret eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, üzüntülerini dile getirerek 8 bin konutta hasar tespit çalışması yapılacağını söyledi. Tüm vatandaşları hasarlı binalara girmemeleri konusunda uyardı.