Geri Sayım Başladı, Nefesler Tutuldu! Kısmetse Olur'un 9. Bölümünde İzleyiciyi Neler Bekliyor?

Geri Sayım Başladı, Nefesler Tutuldu! Kısmetse Olur'un 9. Bölümünde İzleyiciyi Neler Bekliyor?
5 yıl aradan sonra tekrar başlayan Kısmetse Olur: Aşkın Gücü, bildiğiniz üzere yayımlandığı günden bu yana trendlerdeki yerini korumaya devam ediyor. 9 erkek ve 9 kadın adayın yer aldığı programda dün eve yeni katılan Furkan...

5 yıl aradan sonra tekrar başlayan Kısmetse Olur: Aşkın Gücü, bildiğiniz üzere yayımlandığı günden bu yana trendlerdeki yerini korumaya devam ediyor. 9 erkek ve 9 kadın adayın yer aldığı programda dün eve yeni katılan Furkan Can, ortalığı bir hayli karıştırmıştı. Dünkü bölümün sonunda yayımlanan yeni bölüm fragmanı ise birçok izleyici meraklandırmıştı. Peki, bugünkü izleyiciyi neler bekliyor?

Furkan Can Ortalığı Fena Karıştırdı, Yalan Söyledi 

Yeni gelen damat adayı Furkan Can, dün Cansel'i Kırmızı Oda'ya davet etmiş, Aybüke'yi de dansa kaldırmıştı. Yaptıklarını erkekler evine de anlatan Furkan, bazı olaylardan eksik bahsederek kendini iyi göstermeyi başarmıştı.

Ancak Öykü Serter'in gelişi ve görüntüleri izletmesiyle Furkan'ın yalanları bir bir ortaya çıkmıştı.

Bugün Neler Olacak?

Fragmandan gördüğümüz üzere Erol ve Yeliz arasındaki aşk artık iyice ortaya çıkmış durumda. İkilinin rahat rahat birbirlerinden bahsetmesi ve 'pembe, gönlüm sende' sözleri programda iki aday arasındaki aşkın ilerlediğini gösteriyor.

Öte yandan dünkü programda annesinin hastalığı nedeniyle üzülüp ağlayan Ayşenur ve rapçi Sedat arasında bugün daha özel bir şeyler yaşanacak gibi görünüyor. Ayşenur'un 'Kırmızı Oda'ya çağır' demesi üzerine, Sedat'ın 'ateş bastı' sözleri, programın nabzını yükseltecek gibi.

Aybüke ve Cansel Arasındaki Gerilim Artıyor 

Aşkların yanı sıra Cansel'in Aybüke'ye arkadaş olmadıklarını söylemesi üzerine programda bugün gerilim tırmanacak gibi görünüyor. Üzerine Aybüke'nin 'özür dilemeyeceğim' sözleri Cansel'i bir hayli sinirlendirmiş olacak ki fragmanda birbirlerinin üzerlerine yürüyorlar.

'Sen Yaren'den İzin Almadan Yorum Yapabiliyor musun?' 

Öte yandan Sedat'ın 'sen Yaren'den izin almadan yorum yapabiliyor musun' sözleri, fragmana damgasını vurdu. Erkekler evindeki gerilimi tırmandıracak olan bu sözlerden sonra, programa dakikalar kala, heyecan iyice artmış durumda.

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü Saat Kaçta? 

Bugün yayımlanacak olan Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 9. bölümü, saat 18.30'da, Youtube kanalında izleyicilerle buluşacak.