İYİ Parti Binasına Silahlı Saldırıda Bulunan Şahıs Serbest Bırakıldı

İYİ Parti Binasına Silahlı Saldırıda Bulunan Şahıs Serbest Bırakıldı
Dün sabah saatlerinde İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'na silahlı saldırı gerçekleştirilmişti. Saldırının ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, saldırıyı gerçekleştiren kişinin yakalandığını duyurmuştu.Meral...

Dün sabah saatlerinde İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'na silahlı saldırı gerçekleştirilmişti. Saldırının ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, saldırıyı gerçekleştiren kişinin yakalandığını duyurmuştu.

Meral Akşener'in "korkmuyorum" açıklamalarının ardından failin yakalandığını duyuran Süleyman Soylu, "İYİ Parti İl Binasına saldırı, bir provokasyondur. Olayı aydınlatmak için polisimiz tahkikat yapmaktadır. Ancak olayın nedeni belirlenmeden husumet yöneltmek hem provokasyon hem de bu menfur olay üzerinden siyasi fırsatçılık yaymaktır. Fail/failler en yakın zamanda bulunacaktır" demişti.

Daha sonra da "Türk Polisi yakalar. İYİ Parti İl Başkanlığına isabet eden saldırı ile ilgili fail yakalandı. Sorumlu mevkidekilerin suçlamalarda bulunurken dikkatli olmaları gerekir. Bizim görevimiz yakalamak. Devletinize ve Polisinize itimat ediniz. Mahcup olursunuz." sözleriyle saldırganın yakalandığını duyurmuştu.

Bugün gelen bir son dakika haberinde ise failin savcılık ifadesinden sonra serbest bırakıldığı öğrenildi.