Katil Başından Beri Kendisi ve Oğluymuş! Bir Cinayet Daha Çözüldü...

Katil Başından Beri Kendisi ve Oğluymuş! Bir Cinayet Daha Çözüldü...
Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Erdal Sakız cinayetinde itiraf geldi! Sakarya İl Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma Timleri (JASAT) ekipleri, yayına çıkan 11 kişiyi programın sonunda gözaltına aldı.Sakarya Karasu...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Erdal Sakız cinayetinde itiraf geldi! Sakarya İl Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma Timleri (JASAT) ekipleri, yayına çıkan 11 kişiyi programın sonunda gözaltına aldı.

Sakarya Karasu ilçesi, Kuru Dere Mahallesi'nde otomobiliyle evinden ayrılan ve haber alınamayan Erdal Sakız'ın ailesi, 18 Kasım'da programa geldikten birkaç gün sonra ölüm haberini aldı.

43 yaşındaki Erdal Sakız'ın ölü bedeni ise Çam dağında ineklerini aramaya giden Ali Kardeş tarafından bulundu. Bir otomobil içinde silahla vurulmuş halde bulunan Erdal Sakız'ın elinde, baş ve göğüs kısmında mermi izi tespit edildi.

Baba ve Oğul Arasında Kavga Bitmiyormuş

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen cinayette çok sayıda isim şüpheliydi. Erdal Sakız'ın oğlu, yeğen, sevgilisi, eski eşi ve tüccar arkadaşı şüpheliler arasında yer alırken, oğlu Tuncay'ın üzerindeki oklar güçlenmişti.

Öte yandan makdülün yakın arkadaşı Ersin Koç'un araç sinyallerinin de olay yerine yakın olması dikkat çekti. Ayrıca Ersin Koç'a ait iş yeri ve evinde yapılan incelemelerde de bazı deliller bulunmuştu.

Tüm bunların üzerine yayını ihbar sayan Sakarya İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı birimler, 11 kişiyi program sonunda gözaltına aldı.

İlk İtiraf Ersin Koç'un Kızından Geldi

Katil Başından Beri Kendisi ve Oğluymuş Bir Cinayet Daha Çözüldü...

Cinayetle ilgili günlerce Erdal Sakız'ın sevgilisi ve oğlu Tuncay'ı suçlayan Ersin Koç gözaltına alındıktan sonra ilk itiraf kızından geldi. Daha sonra Ersin Koç'un karısı da cinayeti doğruladı.

Ersin Koç'un kızı, babasıyla Erdal Sakız'ın tartıştıklarını ve abisiyle birlikte Erdal Sakız'ı vurduklarını söyledi. Daha sonra ise 'babamın ismini vermek zorunda kaldım, annem ve abim kurtulacak mı' sorusunu sordu.

Ersin Koç'un eşi Lale Koç ise eşinin Erdal Sakız'a borcu olduğunu, parayı verirken elini tutup onu öpmeye çalıştığını bu yüzden de eşinin Erdal'ı öldürdüğünü söyleyerek cinayeti doğruladı.