Son Dakika: Alibeyköy Tramvay Hattında Seferler Normale Döndü

Son Dakika: Alibeyköy Tramvay Hattında Seferler Normale Döndü
Bugün sizlere daha erken saatlerde bildirdiğimiz tramvay kazasından sonra, Metro İstanbul'dan açıklama geldi. T5 Cibali-Alibeyköy Cep Otogarı tramvay hattındaki seferlerin normale döndüğü açıklandı.33 Kişi Yaralandı Eyüpsultan'da...
Bugün sizlere daha erken saatlerde bildirdiğimiz tramvay kazasından sonra, Metro İstanbul'dan açıklama geldi. T5 Cibali-Alibeyköy Cep Otogarı tramvay hattındaki seferlerin normale döndüğü açıklandı.

33 Kişi Yaralandı 

Eyüpsultan'da tramvay ve İETT otobüsünün çarpıştığı kazada Cibali-Alibeyköy cep Otogarı tramvay hattında seferler bir süreliğine durdurulmuştu.
33 kişinin yaralandığı kazada, olaya karışan araçlar olay yerinden kaldırıldı. Olay yerindeki enkazın kaldırılmasının ardından seferlerin tekrar normale döndüğü bildirildi.

Ücretsiz Ring Seferi Yapıldı 

Bugün Alibeyköy Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi'nde gerçekleşen kazanın ardından T5 Cibali-Alibeyköy Cep Otogarı tramvay hattındaki seferler geçici olarak durdurulmuştu.
Vatandaşların mağdur olmaması için de Cibali-Üniversite arasında seferler düzenlenmiş ve Alibeyköy Cep Otogarı-Üniversite istasyonları arasında da İETT otobüsleriyle ücretsiz ring seferleri yapılmıştı.