Son Dakika: Aradığımı İspatlasın, Görevimden İstifa Edeceğim!

Son Dakika: Aradığımı İspatlasın, Görevimden İstifa Edeceğim!
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB'nin terör soruşturması hakkında kendisine yanıt veren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya konuşması bitmeden çağrıda bulundy.Twitter hesabından paylaşım yapan...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB'nin terör soruşturması hakkında kendisine yanıt veren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya konuşması bitmeden çağrıda bulundy.

Twitter hesabından paylaşım yapan İmamoğlu, şunları yazdı:

Bakan Soylu “Saygılarımla” diyerek kendisini aradığımı ve yardım istediğimi söylemiş. Bu kuyruklu bir YALAN! İstihbarat sende, telefon takibi sende, tüm bilgilere erişme gücün var. Bunu ispat edersen ben, edemezsen sen istifa etmelisin. HODRİ MEYDAN @RTErdogan.

Cumhurbaşkanı'nı da Etiketledi! 

Öte yandan Ekrem İmamoğlu, yaptığı paylaşıma Soylu yerine AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı etiketledi. Sabah yaptığı açıklamada ise şunları demişti:

Görev ihmalleri zincirinin sorumlusu da doğal olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’dır. Ya ortaya koyduğumuz bu fotoğrafı yaratacağı kaosa razı geleceksiniz ya da İçişleri Bakanı koltuğunda oturan ve yüz kızartmayacak birini göreve atayacaksınız.