Son Dakika... Bir İlde Daha Korkutan Patlama

Son Dakika... Bir İlde Daha Korkutan Patlama
Samsun Limanı'nda nedeni bilinmeyen bir şekilde gerçekleşen patlama yürekleri ağza getirdi. Patlama sonrasında çıkan yangına hemen müdahale eden itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına alarak söndürdü.Yangının Sebebi Fazla...

Samsun Limanı'nda nedeni bilinmeyen bir şekilde gerçekleşen patlama yürekleri ağza getirdi. Patlama sonrasında çıkan yangına hemen müdahale eden itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına alarak söndürdü.

Yangının Sebebi Fazla Isınma 

Samsun'un İlkadım ilçesinde gerçekleşen patlama, Ceynak Samsunsport Limanı'nda saat 11.15'te yaşandı.

Edinilen bilgilere göre, atık yağ tankı fazla ısınmadan dolayı büyük bir gürültüyle birlikte patladı. Patlama sonrasında alev alan yağ tankı gökyüzünü siyaha boyarken, Samsun İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri hemen bölgeye gelerek yangını söndürdü.

Diğer Tanklara Sıçramadı 

İtfaiye ekiplerinin acil müdahalesi neyse ki yangının diğer tanklara sıçramadan kontrol altına alınmasını sağladı. Olayın itfaiyenin yakınında gerçekleşmesi ise yangının büyümemesi ve sıçramamasında kilit önem taşıdı.

Son Dakika... Bir İlde Daha Korkutan Patlama

Ölü ya da Yaralı Yok 

Olay esnasında yakınlarda olan görgü tanıkları ise limanın çevresinde yaşadıklarını ve patlamayı duyduktan sonra yangın çıktığını gördüklerini söylediler. Hemen itfaiye ekiplerine haber veren görgü tanıkları, yangının kontrol altına alınmasında önemli bir rol oynadı.

Öte yandan yapılan incelemelerde patlama ve yangında yaralanan ya da ölen kimse olmadığı bilgisi verildi. Patlayan tankın ise kullanılamaz hale geldiği bildirildi.