Son dakika: Düzce'de Aynı Haftada İkinci Deprem!

Son dakika: Düzce'de Aynı Haftada İkinci Deprem!
AFAD'dan gelen bir son dakika bilgisine göre Düzce'de 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Gerçekleşen deprem, çevre illerden de hissedildi.Düzce'de Aynı Hafta İkinci DepremAfet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından...

AFAD'dan gelen bir son dakika bilgisine göre Düzce'de 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Gerçekleşen deprem, çevre illerden de hissedildi.

Düzce'de Aynı Hafta İkinci Deprem

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından bildirilene göre Düzce'ye bağlı Şaziyeköy'de sabah 06.57'de deprem oldu. Çevre illerden de hissedilen 4.3 şiddetindeki deprem, yerin 9.52 kilometre derinliğinde meydana geldi.

Bildirilenlere göre şimdilik depremde herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü tarafından yapılan ölçümde ise depremin merkez üssü, Çilimli'ye bağlı Döngelli köyü olarak açıklandı. Büyüklüğünün ise 4.6 olduğu bildirildi.

Gölyaka'daki Depremin Etkileri Devam Ediyor 

Geçen gün de sizlere bildiğimiz üzere Düzce Gölyaka'da bir deprem meydana gelmişti. 5.9 büyüklüğündeki bu depremde çok sayıda bina zarar görürken, yaralı 93'ü aşmıştı. Çok sayıda çevre ilin de hissettiği bu depremde devam eden artçı sarsıntılar, vatandaşların geceyi dışarıda geçirmesine neden olmuştu.