Son Dakika: Süleyman Soylu'nun Terörist Dediği İBB'nin İtfaiye Görevlisi Şehit Yakını Çıktı

Son Dakika: Süleyman Soylu'nun Terörist Dediği İBB'nin İtfaiye Görevlisi Şehit Yakını Çıktı
İBB ve çeşitli belediyelerde yürütülen terör soruşturması hakkında açıklamalarda bulunan Soylu, bazı İBB çalışanlarının PKK örgütüne katıldığını iddia etti. Murat Ongun ise iddialara yanıt vererek, terörist olduğunu...

İBB ve çeşitli belediyelerde yürütülen terör soruşturması hakkında açıklamalarda bulunan Soylu, bazı İBB çalışanlarının PKK örgütüne katıldığını iddia etti. Murat Ongun ise iddialara yanıt vererek, terörist olduğunu iddia ettiği kişinin şehit yakını olduğunu gösterdi.

'2014'te PKK'ya Katıldılar!'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bugün yaptığı açıklamalarda şunları söyledi:

Fikri Karabulut, 2014'te PKK-KCK kırsala katılmış. Ömer Keleş, Nuri Çiçek; İbrahim Doğan, Muharrem Kılıç. Bunlar kim dağdakiler. Bunlar sadece bir kısmı. Biz o zaman görevimizi yapmayalım, işe gitmeyelim. HDP ile anlaşılsın biz de aval aval bakalım! O zaman biz ahmak oluruz, görevimizi istismar etmiş oluruz. Mazlum Şimşek, kardeşi Selim Şimşek 2014'te PKK'ya katıldı.

PKK'lı Olduğunu İddia Ettiği Kişi Şehit Yakını Çıktı

Soylu'nun iddiaları sonrasında Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı Murat Ongun, sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi:

Süleyman Soylu’nun “PKK’nın dağ kadrosundan ama İBB’de itfaiyeci” dediği Muharrem Kılıç şehit kardeşidir. Hatta, Soylu’nun bizzat kendisi aileye taziyeye gitmiştir. Şehidimize tekrar Allah’tan rahmet diliyoruz. Bugün sözün bittiği yere geldiğimizi de gördük. Allah affetsin.