Yeni Gelişme: Sahte Doktordan Bir Skandal Daha!

Yeni Gelişme: Sahte Doktordan Bir Skandal Daha!
Günlerdir gündemi meşgul eden sahte doktor skandalında yeni bir ayrıntı daha ortaya çıktı.Sizlere daha önce de bildirdiğimiz üzere Ayşe Özkiraz isimli şahıs, Tekirdağ Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini pratisyen hekim...

Günlerdir gündemi meşgul eden sahte doktor skandalında yeni bir ayrıntı daha ortaya çıktı.

Sizlere daha önce de bildirdiğimiz üzere Ayşe Özkiraz isimli şahıs, Tekirdağ Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini pratisyen hekim olarak tanıtmasının ardından yakalanmıştı. Doktor olduğuna inandırmak için sahte diploma, sahte sınav belgesi ve daha birçok şey düzenlemesi ise onun bugüne kadar saklanmasına imkan sağlamıştı.

Doktorların sorduğu bazı sorulara cevap verememesi ve astsubay sevgilisinin yetkililere haber vermesiyle yakayı ele veren Ayşe Özkiraz olayında yeni bir detay ortaya çıktı.

Kendine Çiçek Yollamış!

Ayşe Özkiraz'ın kredi kartı ve hastanedeki faaliyetlerinin incelenmesinin ardından, kendisine çiçek yolladığı ortaya çıktı.

Yeni Gelişme: Sahte Doktordan Bir Skandal Daha

Kredi kartındaki harcalamalara göre kendisine doğum gününde çelenk gönderen Ayşe Özkiraz, bu çelenkle bir de fotoğraf çektirmiş. Hatta öyle ki çalışma arkadaşlarından bazıları da sahte doktorun doğum gününü kutlamış.

Astsubay Sevgilisi İhbar Etmiş 

Sahte doktorluk olayının ortaya çıkış noktası ise Özkiraz'ın sevgilisi sayesinde oldu. Astsubay sevgili, Özkiraz'ın sahte doktorluk yaptığını fark etmesinin ardından yetkililere bildirdi.

Bunun üzerine ilk kez 12 Kasım 2022'de Özkiraz'ı çağıran hastane yetkililerinden sonra yalanlar son buldu. Bu görüşmede ise 'Ayşem' ismiyle kendini tanıtan Özkiraz'ın isminin 'Ayşe' olduğu ortaya çıktı.