Dünya Kupasını Kazanan Messi Açıklama Yaptı! Messi Milli Takımı Bırakacak Mı?

Dünya Kupasını Kazanan Messi Açıklama Yaptı! Messi Milli Takımı Bırakacak Mı?
2022 Dünya Kupası'nda Fransa'yi penaltılarda mağlup eden Arjantin, şampiyonluğa ulaştı. Arjantin'in kupayı almasının ardından, tüm gözler Lionel Messi'ye çevrildi. 35 yaşındaki futbolcunun milli takım kariyerine devam edip...

2022 Dünya Kupası'nda Fransa'yi penaltılarda mağlup eden Arjantin, şampiyonluğa ulaştı. Arjantin'in kupayı almasının ardından, tüm gözler Lionel Messi'ye çevrildi. 35 yaşındaki futbolcunun milli takım kariyerine devam edip etmeyeceği merak edilirken, Messi'den konuya ilişkin açıklama geldi.

Messi Emeklilik Açıklaması

2022 FIFA Dünya Kupası'nın En Değerli Oyuncusu ödülünü alan Messi, şampiyonluğun ardından açıklamalarda bulundu. En büyük hayalinin Dünya Kupası'nı kazanmak olduğunu ve kupayı kazandığı için çok mutlu olduğunu belirten Messi, milli takım kariyerine de değindi. Messi, Arjantin Milli Takımı'nı bırakmadığını ve böyle bir karar almadığını açıkladı.

''Şampiyon Olarak Yoluma Devam Etmek İstiyorum''

Messi, 2022 Dünya Kupası'nın kazandıktan sonra Milli Takımı bırakmayacağını ve şampiyon olarak yoluna devam etmek istediğini belirtti. Messi'nin açıklamasın ardından, ünlü futbolcunun 2026 Dünya Kupası'nda sahne alıp almayacağı merak konusu oldu. 35 yaşındaki Lionel Messi, 2026 Dünya Kupası'nda 39 yaşında olacak. Bu nedenle, söz konusu turnuvada yer alması beklenmiyor.