Şampiyonlar Ligi Maçları Ücretsiz İzlenecek! Exxen Ücretsiz İzle

Şampiyonlar Ligi Maçları Ücretsiz İzlenecek! Exxen Ücretsiz İzle
Şampiyonlar Ligi gruplarında, bu hafta da karşılaşmalar devam ediyor. Exxen'de yayınlanan maçlar için abonelik almak gerekiyor. Exxen'in sahibi Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile futbolseverleri sevindirdi.Şampiyonlar...

Şampiyonlar Ligi gruplarında, bu hafta da karşılaşmalar devam ediyor. Exxen'de yayınlanan maçlar için abonelik almak gerekiyor. Exxen'in sahibi Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile futbolseverleri sevindirdi.

Şampiyonlar Ligi Ücretsiz İzlenebilecek

Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi karşılaşması Exxen'de yayınlanıyor. Maçları izlemek için belirli bir abonelik ücreti ödemek gerekiyorken, Acun Ilıcalı müjdeli haberi duyurdu. Ilıcalı yaptığı açıklamada, Exxenspor'a şimdi üye olanların, 5 gün boyunca ücretsiz olarak maçları izleyebileceğini açıkladı.

Exxen Ücretsiz Maçlar

Exxen'deki yeni kampanya ile birlikte bu akşam oynanacak maçlar ile birlikte, Fenerbahçe - AEK Larnaca ve Monaco - Trabzonspor karşılaşmaları da ücretsiz izlenebilecek. Yeni üyelere özel olarak yapılan kampanyanın detaylarına Exxen'in resmi sosyal medya hesaplarından ulaşılabilir.