Filenin Sultanları, ABD'ye Mağlup Oldu

Filenin Sultanları, ABD'ye Mağlup Oldu
FIVB Dünya Şampiyonası'nda çeyrek finale yükselmeyi  garantilemiş olan A Milli Kadın Voleybol Takımı, F Grubu'ndaki üçüncü maçında karşı karşıya geldiği ABD'ye 3-1 mağlup oldu.Polonya'nın Lodz şehrinde gerçekleştirilen...

FIVB Dünya Şampiyonası'nda çeyrek finale yükselmeyi  garantilemiş olan A Milli Kadın Voleybol Takımı, F Grubu'ndaki üçüncü maçında karşı karşıya geldiği ABD'ye 3-1 mağlup oldu.

Polonya'nın Lodz şehrinde gerçekleştirilen müsabakada her iki ülke de karşılıklı sayılar alırken Filenin Sultanları, çekişmeli geçen birinci seti 25-22 sayılık skorla mağlup tamamladı.

İkinci setin ilk dakikalarında Hande Baladın ve Ebrar Karakurt'un sayılarıyla üstünlük sağlayan milliler, blok sayıyla rakibi karşısında 25-21 üstünlük sağladı.

Üçüncü sette Eda Erdem ve Ebrar Karakurt sayesinde sette denge sağlamayı başaran milliler (13-13), son bölümde  zorlandı ve ABD seti 25-20 önde bitirdi.

Dördüncü sette de zorlanan milliler 14-8 geriye düştü. Saliha ile sayılar bulan takıö, Elif'in blok sayısıyla farkı bire (19-18) indirmesine rağmen son bölümde etkili olamadı ve bu seti 25-22 maçı da 3-1 kaybetti.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, grubundaki son maçını bugün TSİ 18.30'da Sırbistan ile oynayacak.